Karlos Alkaraz je uspešno počeo odbranu vimbldonske titule. Španac je, teže nego što se očekivalo, pobedio Estonca Marka Lajala sa 7:6, 7:5, 6:2.

АКО ЈЕ НОВАК ЂОКОВИЋ, МОГУ И ЈА! Новинари пецнули Алкараза, а он у причу увукао и Србина

FOTO: Tanjug/AP

Aktuelni šampion londonskog grend slema je bio nervozan na početku meča, što su ga i novinari pitali na konferenciji za medije. 

– Nije lako izaći na Centralni teren Vimbldona jer je to najlepši na svetu – objašnjava teška prva dva seta, 7:6 (7:3), 7:5, 6:2. – Siguran sam da i Đoković i Nadal osete ovde nervozu. U četvrtak sam trenirao 45 minuta na njemu, i tada sam bio nervozan.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Iznenađen je Alkaraz kvalitetom mladog Estonca. Lajal je u prva dva seta prvi pravio brejk, ali nije uspevao da zadrži prednost.

– Bio je mirniji od mene. On nije imao šta da izgubi, a ja volim perfekciju. Mislim da je dobar teniser – ističe Španac.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Alkarazov naredni rival je Aleksandar Vukić, Australijanac poreklom iz Crne Gore.

Bonus video: Novak Đoković – Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

BAJKA SE NASTAVLJA? Najveći hit Eura je nadomak istorijskog uspeha!

UEFA SAOPŠTILA: Hrvati su žrtve!

UEFA SAOPŠTILA: Hrvati su žrtve!

Dok UEFA dozvoljava skandiranje „Ubij Srbina!“ na Evropskom prvenstvu u fudbalu, ona istovremeno saopštava da su Hrvati među najvećim žrtvama na EURO 2024.

01. 07. 2024. u 15:50

Originalni tekst