Veljko Ražnatović se putem svog Instagram profila javno obratio onima koji mu spletkare iza leđa, ogovaraju ga i komentarišu, te im je poslao jasnu poruku.

Bokser Veljko Ražnatović, sin folk dive, Svetlane Cece Ražnatović, vrlo je aktivan na društvenim mrežama, gde često objavljuje fotografije svoje porodice i bokserskih mečeva. Međutim, poslednji stori pevačicinog sina, zaintrigirao je javnost.

Foto: e-stock

 

Naime, Veljko je na svom Instagram profilu podelio objavu, koja je, kako se čini, bila upućena onima koji daju sebi za pravo da ga komentarišu, a zapravo ga i ne poznaju.

Foto: printscreen instagram

 

– Ako imate problem sa mnom, nazovite me. Ako nemate moj broj, to znači da me ne poznajete dovoljno dobro da biste imali problem sa mnom – glasila je Veljkova objava.

Podsetimo, Veljko je nedavno progovorio o detaljima iz privatnog života i tom prilikom otkrio da, posle sinova, priželjkuje ćerku:

– Ja živim sada u Titelu. Ovde sam dok se spremam za takmičenja. Vraćam se u svoje selo, mene grad više videti neće. Maštao sam oduvek da imam dva sina… Ovo treće dete je samo plus. Nadam se sada i jednoj devojčici, posle sinova – rekao je Ražnatović za emisiju „Premijera-vikend specijal“


sledeća vest

Originalni tekst