SKANDAL oko VAR audio snimaka uzdrmala je hrvatsku, a zbog svega se dobro preznojavaju i u sudijskoj komisiju HNS (Hrvatski fudbalski savez).

-  :         ...

Foto AP

Kako prenosi „Slobodna Dalmacija„, u sudijskoj komisiji se hvataju za glavu, nikome nije jasno kako su slubeni snimci procurili u javnost. Zvaninih izjava oekivano nema, ali e biti sprovedena unutranja istraga kako bi se utvrdilo kako je do curenja podataka dolo.

List navodi da lanovi komisije i nemaju u posedu audio snimke, priliku da ih uju imaju tek na zajednikom sastanku, to jo vie produbljuje misteriju kako su razgovori iz VAR sobe ugledali svetlo dana.

Spominju se i mogue prijave, a nema sumnje da ova pria jo uvek nije dobila epilog.

Podsetimo, na snimcima koji su objavljeni na drutvenim mreama vidi se prekraj nad Markom Livajom, pre gola Varadina i poniteni gol Hajduku. Komunikaciju vode glavni sudija Fran Jovi i Var sudija Ante uljak.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Dud Belingem je pravi voa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRAJ

Knjiga o naem asu koja je izazvala veliku panju nosi naziv „Novak, pariske prie„. Proite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada nevienim fotografijamapredstavljen je ivot slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poruite jo danas ovo remek-delo koje e vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporuujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vaim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst