Ana je u toku dana objavila fotografiju na svom profilu na Instagramu na kojoj se vide pokloni koje je dobila od supruga Predraga, a mnoge žene bi joj pozavidele.

Instagram/Ana rajković

Predrag i Ana Rajković

Na fotografiji koju je Ana objavila vidi se buket crvenih ruža, ali ono što više privlači pažnju definitivno je narukvica koja košta skoro 9.000 evra (8.950 prema podacima sa zvaničnog sajta s kog se ista može i naručiti). Glava pantera najatraktivniji je deo ovog komada nakita i zbog iste je i veoma popularna među damama.

– Srećan Dan zaljubljenih – poručila je gospođa Rajković na pomenutoj društvenoj mreži.

Instagram/printscreen

Podsetimo, Ana je u toku Svetskog fudbalskog prvenstva u Kataru bila u centru afere nakon koje se oglasila i izjavila da su joj sve namestile prijateljice:

– Ovu tvrđavu je nemoguće srušiti. Veoma sam razočarana što je priča krenula od žena koje sam smatrala bliskim, a zapravo su me naučila da mi pored takvih prijateljica, neprijatelji nisu potrebni. Instant prijateljstva su vrlo loši životni potezi i sigurno ih neću ponoviti. Ako ništa drugo, one nisu uspele, a ja sam lekciju dobro naučila – započela je za Story, pa nastavila:

– Ljudima se uspeh ne prašta i mislim da neke osobe nemaju granicu u izmišljanju i zlobi prema drugim ljudima. Sada me ti isti mole da ćutim i zaboravim na sve, ali moj karakter mi to ne dozvoljava – želim da svaka istina, kao i laž, izađu na površinu- kazala je tada Ana. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst