Bivša rijaliti učesnica, Nataša Moskva kaže da je Filip Car uznemirava pozivima i da želi da se vidi sa njom.

Nataša ističe da ne može da živi od verenika Aleksandre Nikolić, jer je zove na video poziv i traži da mu šalje fotke:

– Ovako! Nemam ništa sa Filipom, naporan je, dosadan je, zove na “video call” preko Instagrama, komentariše svaki stori i šalje poruke koje se samo jednom mogu otvoriti. Traži da mu šaljem fotografije. 

Foto: ATA Images

 

Moskva ističe da je Car za nju smešan, a kako tvrdi ne želi probleme sa Aleks Nikolić:

Rekla sam mu da ne želim medijske probleme i pompu, kao ni probleme sa njegovom verenicom, a takođe sam i ja u vezi. Onda se vadio na to da mi treba nešto privatno reći, s tim da ne govorim da treba da se vidimo nasamo, jer znamo iste ljude sa kojima on nije dobar. Filip mora biti svestan da ja nisam ono što on odvlači u krevet, ja sam preozbilajn zalogaj za njega.

Foto: printscreen instagram

 

Moskva tvrdi da je došao kraj lažima Filipa Cara:

Došao mu je kraj, evo barem ja da ga malo spustim na tlo. Da udari nosem o pod! Malo me je potcenio, jer nisam naivna kao što on misli.

Ona ističe da je bivši rijaliti učesnik insistirao da ne pokazuje njihovu prepisku.

  Nemoj da neko vidi poruke! 

Moskva mu je poručila da ne želi probleme:

Zašto? Neću probleme, medijsku pompu, nema šanse! Prijateljski sam ti se javila, kao i ti meni. Ja sam se maknula iz svega.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst