Najpopularnije muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ krenulo je nikad jače, burnije i emotivnije. Tome je doprinio i simpatični konobar iz Gradačca koji se rasplakao na sceni Granda i podijelio članove žirija. Adil Kurtić je na kraju dobio samo dva glasa i to od Marije Šerifović i Đorđa Davida.Takmičar se rasplako nakon što je čuo Marijine riječi da nije za ispadanje,a onda je Đorđe David pokušao da ga utješi.

-Nije za ispadanje.Nikad nismo vidjeli da muškarac plače.Ja ga uzimam- rekla je Marija.

-Mačko,nemoj.Imaš dobar glas- poručio mu je roker. Saša Popović ostao je neumoljiv. Adila smo kontaktirali nakon nastupa koji je osvojio Balkan, društvene mreže i postao hit.

-Nisam zadovoljan.Moglo je to bolje- kazao nam je na početku. Objašnjava zbog čega je plakao i to bez imalo srama.

-Rasplakao sam se zbog Marijinog komentara jer mi je bilo toliko drago zbog takvog komentara, a i krivo u isto vrijeme što nisam prošao-kaže Adil.Đorđe David ga je bodrio,a on je zhavalan.

-Đorđe David je jedan gospodin na estradi. Meni mnogo drag čovjek- kaže Adil i priča o tome zašto se prijavio u takmičenje.

-Zvezde Granda zbog toga jer su najgledaniji šou na Balkanu. Želio sam da podignem svoje ambicije na viši nivo- kaže Adil. Postoj8 šansa da ga gledamo u nekoj od narednih sezona,a on još nije spreman da se uhvati sa izazovima koje donosi takmičenje.
-Nisam još uvijek,ja još sanjam da sam bio na toj sceni,ali potrudit ću se se- kazao nam je.

N.N.

The post ADIL KURTIĆ JE OSVOJIO SIMPATIJE U PRVOJ EPIZODI”ZVEZDA GRANDA”: Plakao sam zbog komentara Marije Šerifović appeared first on Express.

Original Article