Adi Šoše je objavio novi singl pod nazivom “Ne dam te”.

Muziku, tekst i aranžman za ovu numeru potpisuje Amil Lojo, dok je spot, koji je sniman na Bjelašnici, režirao Jasmin Pivić.

– Ovo je sigurno najozbiljnija pjesma u mojoj karijeri. Kada je izašla moja prva pjesma “Nije lako biti ja”, imao sam osjećaj da je to jedna od onih pjesama koje će dugo trajati i koje ću rado pjevati i za 20 godina. Bukvalno isti osjećaj imam i sa ovom pjesmom, s tim da “Ne dam te” doživljavam još emotivnije, jer mi se tekst baš poklapa sa nekim dešavanjima u mom privatnom životu. Nadam se da će publika prepoznati tu iskrenu emociju i da će ostati uz mene kroz moje muzičko putovanje – kaže Adi Šoše.

Inače, ovaj Mostarac sa svojim bendom pod dirigentskom palicom Amila Loje postaje sve traženiji i popularniji u regionu.

– Prošla je već godina i par mjeseci kako smo Adi i ja napravili bend i krenuli sa live nastupima. Iako sam svjestan koliko je Adi dobar i kvalitetan pjevač, moram da kažem da sam ipak prijatno iznenađen odzivom i reakcijom publike na našim nastupima za tako kratko vrijeme, posebno u susjednoj Hrvatskoj, gdje Adi važi za pravu zvijezdu – govori Amil Lojo, Adijev muzički producent.

Adi je napravio odličnu atmosferu na nastupima u Splitu i Zagrebu za koje je dobio veliki broj pohvala fanova, ali i kolega pjevača i muzičara. Dio atmosfere sa ovih nastupa možete pogledati u objavama na Facebooku:

Za Novu godinu Šoše će sa bendom nastupiti na centralnom dočeku u Tuzli, a svim stanovnicima Tuzlanskog kantona obećava ludu i nezaboravnu novogodišnju noć.

Pjesma i spot “Ne dam te” se nalaze na linku:

The post Adi Šoše objavio singl “Ne dam te”: Ovo je moja najozbiljnija pjesma, poklapa se i sa mojim privatnim životom appeared first on Express.

Original Article