Foto: Ada Mall

Sa željom da ulepšamo praznike onima kojima je to najpotrebnije, šoping centar Ada Mall donirao je devet prirodnih jelki ustanovama u kojima boravi veliki broj mališana.

U akciju je uključeno i devet osnovnih škola sa opštine Čukarica, koji su donacijama Ada Mall-a u vidu pribora i potrebnog materijala, u svojim školama kreirali novogodišnje ukrase, kojima su zatim u okviru posebnog događaja u centru okitili jelke.

Osnovci su imali kreativan zadatak da osmisle kako će njihova dekoracija izgledati i u skladu sa time tematski ukrasili jelke namenjene deci koja borave u prihvatilištima i centrima u Beogradu.

Osnovne škole “Josif Pančić”, “Filip Kljajić Kića”, “Braće Jerković”, “Vuk Karadžić”, “Ljuba Nenadović”, “Miloje Pavlović”, muzička škola “Vatroslav Lisinski”, “Sveti Sava” sa Umke i “Đorđe Krstić” dale su svoj doprinos i na taj način zajedno sa Ada Mall-om i Crvenim krstom ulepšale praznike vršnjacima iz Prihvatilišta za decu Beograd, Centra za zaštitu odojčadi dece i omladine u Zvečanskoj, ŠOSO Sveti Sava sa Umke, kao i Ustanove za decu i mlade iz Sremčice.

Humanitarne donacije u Ada Mall-u do 5. januara

Pored toga, Ada Mall će u saradnji sa Crvenim krstom u periodu od 13. decembra do 5. januara zajedno prikupljati igračke, slatkiše i školsku opremu, namenjenu svima onima kojima je to najpotrebnije.

Na štandu koji se nalazi na drugom spratu centra, svakog dana posetioci će moći da prilože svoj doprinos i na taj način nesebično ulepšaju praznike mališanima koji za to nemaju mogućnosti.

Budite humani i podelite novogodišnju magiju sa nama!

Originalni tekst