Poznati harmonikaš juče se oženio lepom doktorkom, a danas je nastavio sa slavljem

Aleksandar Sofronijević napravio je svadbu i drugog dana i to u restoranu gde je okupio užu familiju. On se juče zakleo na večnu ljubav svojoj emotivnoj partnerki Kosani Stišović, najpre u Hramu Svetog Save, a potom su sklopili i građanski brak u jednom luksuznom restoranu.

Foto: Instagrm prntscreen

 

Sofra i njegova supruga Kosana su za najbliži krug prijatelja i porodicu organizovali i drugi dan slavlja u jednoj kafani u centru Beograda.

On je momente sa privatnog slavlja u Skadarliji objavio i na mrežama, na kojima se pohvalio kako se provodi sa taštom i majkom, i to zagrljeni dok za njih sviraju muzičari.

Poznati harmonikaš je, podsetimo, izgovorio sudbonosno „da“ prvo u Hramu Svetog Save, a potom i pred matičarem u restoranu, dok je danas otkrio kako mu je bilo na svadbi.

– Utisak je fenomenalan, presrećan sam, cela porodica je oduševljena, svi nam kažu, što nam je velika čast, da se nikad nisu bolje proveli. Zvonko Bogdan je bio fantastičan, svi su od srca pevali, jedva su čekali moju svadbu. Ja sam se opasno dobro proveo na svojoj svadbi. Na kraju je zapevala Aleksandra Prijović, ona i Filip su nas ispoštovali do daske – rekao je ua Blic i dodao:

Foto: Masha Bandjur

 

– Svi su pevači otpevali po blok, Saša Matić, Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Slavko Banjac, čak je i Savo Milošević otpevao jednu pesmu. Moje kolege su otpevale po jednu pesmu, a nakon što je izašla torta, svako je uzeo instrument i mladi smo pevali pesmu “Kosana”. Bilo je jako emotivno, kada smo se jutros probudili, samo smo se pogledali, izljubili i malo isplakali od sreće.

Aca Sofronijević o venčanju u Hramu i prvoj bračnoj noći:

sledeća vest

TV

Si u Srbiji vidi ključ pobede u ekonomskom ratu sa Evropskom unijom! Naša zemlja sa Kinom postaje ekonomska sila! Si Điping je smišljeno odabrao destinacije u Evropi, da bi napravio novi Putin smenjuje Šojgua?! Ako ruske snage pregaze Harkov, dolazi do sloma Ukrajine, uprkos mešanju Francuske!

Live TV

Putin smenjuje Šojgua?! Ako ruske snage pregaze Harkov, dolazi do sloma Ukrajine, uprkos mešanju Francuske!

O aktuelnim svetskim žarištima, ali i o spoljnoj i unutrašnjoj politici Rusije i njenom uspehu na frontu u Ukrajini, govorili su Vlastimir Vidić, novinar, prof. dr Dragan Radenović, Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice, Igor Damnjanović, novinar i ratni reporter.

Si naredio Makronu da odloži odluku o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope?! Kina čuva teritorijalni integritet Srbije! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst