BEOGRAD/BOGOTA, 7. jul, (Njuz) – Pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, javno je osudio izbor Marka Đurića za ambasadora u Kolumbiji, uz obrazloženje da Đurić nije dovoljno kompetentan da obavlja tu funkciju.

Lukas je izjavio da je bilo mnogo boljih opcija od Marka Đurića i da je prilično iznenađen ovim rešenjem.

– Nije da se ja sad nešto tu namećem, ali Marko Đurić je prilično zauzet obavljanjem funkcije ambasadora Srbije u SAD-u, dok ja imam dosta slobodnog vremena jer koncerti još nisu počeli da se održavaju u velikom broju. Osim toga, mnogo se bolje od Đurića razumem u prilike u Kolumbiji, kao i u njihovu privredu, i mislim da bih vrlo brzo uspeo da povećam spoljnotrgovinsku razmenu sa tom zemljom. Čak imam i ideju za kampanju “Kupujmo kolumbijsko” – ocenio je Lukas.

Prema njegovim rečima, nameštenje je očekivao i zbog čestih nastupa u emisiji “Hit tvit”.

– Brojnim nastupima u “Hit tvitu” sam pokazao da se razumem u politiku i da sam lojalan ovoj državi i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Ako to nije dovoljno, i to je redu, uvek mogu da nastavim da se bavim svojom književnom karijerom. Kolumbija će svejedno i dalje biti deo mene zauvek – zaključio je poznati pevač i odnedavno pisac.

Nenad Milosavljević

The post Aca Lukas ne može da veruje da su za ambasadora u Kolumbiji postavili Marka Đurića appeared first on Njuz.net.

Original Article