Aca Lukas kaže da je na porocima izgubio veliku količinu novca, ali je istakao da je uprkos tome svojoj porodici obezbedio sve što treba da ima.

Pevač Aca Lukas otvorio je jednom prilikom dušu o zavisnosti od kocke, ali i manje poznatim detaljima i svog života.

Svako drugi, da je na njegovom mestu, rekao bi da se kaje što je na kocki izgubio milione, ali Aca Lukas stoji iza svojih postupaka i poroka, pa je u jednoj ispovesti izjavio da se opet rodi, sve bi isto radio.

Ne krije da je koristio opijate, posećivao javne kuće, ali i da je izgubio više od 70 miliona dolara na kocki.

Foto: E-Stock

 

Postoji sajt koji je pravio studije o tome koliko su VIP ličnosti na Balkanu potrošile na kocki, pa sam tu obuhvaćen i ja. Piše tamo da postoji neki Aca Lukas iz Srbije, velika zvezda, bio je ranjavan. Piše da sam 70 miliona dolara potrošio na kocki. Moram ti priznati da su skoro, pa pogodili, malo više sam ja s******. Ne kajem se. U životu se nikada ne kajem. Kajao bih se kada bih pravio neke krucijalne greške. Kada bih se ubio, to jest da sam se ubio, to bi značilo da se kajem, ali evo me tu sam, živ sam – govorio je Aca na početku i objašnjava da je jednom računao koliko je izgubio na kocki i da je to bila suma za koju je mogao da kupi jedno beogradsko naselje:

Foto: ATA Images

 

Neki mi kažu prokockao si stan u Beogradu. Čoveče, mislim se u sebi, druže moj, kamo sreće da sam prokockao samo stan. Ja sam prokockao jedno beogradsko celo naselje. Jedno debelo naselje, ono najskuplje. Ali dobro, šta ćeš, to sam ja. Sam sam ih i zaradio, sam sam ih i prokockao. Nisam dužan 70 miliona, to je moj novac, zaradio sam i više od toga. Obezbedio sam decu. Svi imaju sve što im treba. Ja sam život kreirao za sebe, moja deca imaju sve što treba da imaju – rekao je on i nastavio:

Foto: kredit Hype produkcija

 

Muškarci uvek treba da budu galantni. Ja nisam frajer, nikakav sam. Loše sam građen, smešno građen. Ali žene me vole jer sam galantan i zato što mnogo cenim i poštujem žene. Ima onih koje nisu za poštovanje i upadam u klinč s njima, ali generalno volim i poštujem žene.

Na pitanje da li je nekada na putovanjima posećivao javne kuće, pevač je odgovorio potvrdno.

Foto: kredit Hype produkcija

 

Posećivao sam, posećujem i posećivaću javne kuće. Nisam rekao da sam išao da koristim usluge i da sam išao na žene. Ima javnih kuća koje imaju dobre barove i šankove. Imam prijatelje koji drže javne kuće, često tamo odem. Nemam potrebe da plaćam takve usluge. Nisam morao ni kad sam bio mlađi, a ne moram ni sada. Između galantnosti muškaraca prema ženama i plaćanja prostitucije je vrlo tanka linija. Skoro sam imao neku raspravu. Ako sam sinoć imao odnos sa devojkom, a sutra sam video neke lepe cipele i hteo da joj ih kupim, ispadne da sam platio za se*s – rekao je Lukas jednom prilikom.

Popela se na ogradu kao rok zvezda! Dragana Mirković usijala atmosferu, pa sišla sa bine u publiku! (VIDEO)

sledeća vest

TV

Dvadeseti vek bio je vek genocida nad istinom! Ne smeju nam zabraniti da se sećamo naših žrtava! Haos u Francuskoj nakon izbora! Nakon drugog kruga najgore prolazi Makron? Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava! (VIDEO)

Live TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava! (VIDEO)

Danas se navršava 32 godine od stradanja Srba u srednjem podrinju. Najmlađa žrtva bio je dečak od samo četiri godine. Za ove zločine niko nikada nije odgovarao. Naši zvaničnici iz Srbije i Republike Srpske otišli su danas da odaju počast srpskim žrtvama. Na ovu temu u „Info večeri“ govorili su novinar „Politike“ Marko Lakić, član predstavništva SNS-a Vladimir Marinković i Stefan Krkobabić, potpredsednik PUPS-a. Uživo u program uključio se i Brano Vučetić iz Bratunca koji je ispričao svoja svedočenja o zverstvima Nasera Orića, kao i Radojka Filipović iz Bratunca koja je ispričala svoja svedočenja.

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)

Live TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)

Ruska vojska je u prethodna 24 sata oborila više raketa i dronova! Premijer Slovačke Robert Fico prvi put se pojavio nakon ranjavanja. Njegova poruka bila je da bi otišao sa Orbanom u Moskvu, samo da je mogao. Na ove, ali i druge važne teme u emisiji „Rat uživo“ govorili su istoričar Mile Pršić i general Vinko Pandurević. Uživo u program javio se i Dževad Galijašević koji je komentarisao rezultate predsedničkih izbora u Iranu, kao i Nenad Bumbić, dopisnik iz Čikaga koji je komentarisao izbore u Americi.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst