FUDBALSKI klub Inter ima indirektne veze sa kriminalom zbog protivzakonitih aktivnosti navijača, rekli su tužioci u sudskim dokumentima uručenim u ponedeljak kad je uhapšeno 19 vođa navijača Intera i Milana.

А СРБИ СУ ПРОБЛЕМ?! Интер има индиректне везе са криминалом због активности навијача

FOTO: AP/Tanjug

Kako je saopštilo tužilaštvo, a prenela italijanska novinska agencija „ANSA“, Inter „trenutno, posredno ima odnose sa organizovanim kriminalom i zločince na stadionu, a nesposoban je da prekine takve odnose“, rekli su milanski tužioci Paolo Storari i Sara Ombra u zahtevu za određivanje pritvora za vođe navijača uhapšene juče.

Alesandra Dolči, šefica okružne uprave za borbu protiv mafije objasnila je da u istražnim dokumentima postoje snimljeni razgovori koji otkrivaju sukobe grupe navijača i trenera Intera kao i ličnosti koje su odgovorne za održavanje odnosa sa navijačima. I mada se radi o suparničkim navijačkim gurpama, njihovi interesi su bili zajednički, vezani za ulaznice i parkinge, suvenire, sendviče i pića prodavana na stadionu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

Nedostatak kontrole ulaznica, snabdevanje kriminalaca kartama koje oni preprodaju, kontinuirani ulazak na stadion osoba bez dozvole pod pretnjom stjuartima na ulazu, su situacije koje postoje godinama a kojima do sada niko nije stao na put.

Inter večeras od 21 čas dočekuje Crvenu zvezdu, a italijanska policija zabranila je navijačima kluba sa stadiona „Rajko Mitić“ koji imaju srpsko državljanstvo da uđu na stadion „Đuzepe Meaca“.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

Podsetimo, ovaj meč možete pratiti uživo na portalu „Novosti“.

BONUS VIDEO: TRG DUOMO: Velike policijske snage pred meč, plaše se navijača Zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst