AMERIČKI teniser Frensis Tijafo igraće na turniru Beograd open, koji je na programu od 2. do 9. novembra, saopštili su danas organizatori.

СПРЕМА СЕ ТЕНИСКИ СПЕКТАКЛ: Полуфиналиста Ју-Ес опена долази у Београд

Foto: AP

Ovaj 26-godišnjak se trenutno nalazi na 17. mestu ATP liste, a u karijeri je osvojio tri titule. On je ove godine igrao u polufinalu Ju-Es opena gde je poražen od sunarodnika Tejlora Frica 4:6, 7:5, 4:6, 6:4, 6:1.

– Beograd open, koji ove godine obećava da će postaviti novi standard u organizaciji teniskih turnira, već sada izaziva ogromno interesovanje. Tijafo je samo početak, a svi ljubitelji tenisa uskoro će saznati i druga velika imena, koja će se takmičiti na ovom prestižnom turniru. Beograd open je prilika da teniski entuzijasti vide jednog od najuzbudljivijih mladih tenisera današnjice na domaćem terenu i da uživaju u spektakularnim mečevima, vrhunskom tenisu i ambijentu „Beogradske arene“, koja će za potrebe turnira biti potpuno transformisana – naveli su organizatori.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

Na ATP turniru serije 250 Beograd open u singlu će učestvovati 28 igrača u glavnom žrebu, od kojih će trojica dobiti „vajldkard“. Četvorica tenisera obezbediće plasman u glavni žreb kroz kvalifikacioni deo turnira, koji se održava 2. i 3. novembra. U glavni žreb singla ulazi i 19 igrača na osnovu njihove pozicije na ATP listi, dok će se u dubl konkurenciji takmiči 16 parova.

BONUS VIDEO: „NOVAKOMANIJA“: Navijači pohrlili da se slikaju sa Novakom Đokovićem

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst