Pjevač Mile Kitić i pjevačica Marta Savić važe za jedan od skladnijih bračnih partnera na srbijanskoj javnoj sceni, a iz ljubavi se izrodila i njihova kćerka Elena koja je također pod budnim okom javnosti.

Elena je očigledno krenula putem svojih roditelja, te je muzika njeno glavno interesovanje.

Ona nerijetko na svojim društvenim mrežama dijeli fotografije iz svog života i sa egzotičnih destinacija, a sada je svojim pratiocima pokazala fotografiju svojih roditelja iz mladosti.

Na fotografiji se mogu vidjeti Marta i Mile kako poziraju sa njihovim ljubimcem Čarlijem. Ono što ne može da se zanemari je to da Elena veoma liči na mamu i tatu što mnogi nerijetko to komentarišu.

”Mama, tata i Čarli”, napisala je Elena na svom Instagramu.

Prisjetimo se, pored toga što Eleni nerijetko svi govore kako izuzetno liči na mamu i tatu, ona čak i uzima garderobu iz maminog ormara što mlada zvijezda ni ne krije.

Elena je u jednom intervjuu otkrila da joj cijena garderobe nije bitna, kao i to da voli da ”pozajmi” po nešto od garderobe iz mamine mladosti.

“Ja uglavnom ne znam koliko šta košta. Minđuše su neka bižuterija, ništa specijalno. Kupila sam ih jer mi se dopao jedan detalj na njima. I ogrlica je isto neka bižuterija. Nisam sigurna koliko je to koštalo. Majica koju nosim je neprocijenljiva jer je pripadala mojoj majc – ispričala je Elena u videu jutjubera Čode.

“Mama je nosila ovu majicu prije 30 godina. Kada god neko nešto pohvali na meni, obično je riječ o garderobi koju sam uzela od mame ili tate. Ja to samo prekrojim da mi bude taman. Sve na meni je mamino. Ona se ne ljuti kada uzimam njenu garderobu. Zapravo bude jako ponosna i kaže da se po tome vidi da je uvijek imala stila – dodala je Elena.

(Express / Blic.rs)

Originalni tekst