SAVO Milošević opet na starom mestu. Drugi put u svojoj karijeri ovaj trener se pojavio na radnom mestu na kojem je već jednom radio. Nekadašnji sjajni centarfor crno-belih je u sportskom centru „Teleoptik“ prvo obavio sastanak sa posrnulim timom koji je znake života pokazao minulog vikenda kada je na gostovanju u Lučanima savladao Mladost sa 3:1.

САВО ОПЕТ НА ТРЕНИНГУ: Нови тренер Партизана јуче на старом месту

Instagram FK Partizan

Odmah posle sastanka Milošević je izveo prvotimce na trening, a među novim-starim licima u stručnom štabu bio je i trener golmana Nemanja Jovšić koji nije bio u ekipi saradnika kod bivšeg trenera Aleksandra Stanojevića. Milošević je praktično počeo pripreme sa crno-belima za utakmicu sledećeg kola Superlige u kojoj u subotu, 5. oktobra, od 18.30, oni dočekuju Tekstilac.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst