Jutro nakon što su navijači Crvene zvezde dali podršku fudbalerima baš u Milanu, ali ispred drugog hotela, pripadnici policije iznenadili su srpske novinare upadom u hotel udaljen sat vremena od centra grada.

ДРАМА ПРЕД МЕЧ ИНТЕР - ЗВЕЗДА! Италијанска полиција малтретирала српске новинаре

Foto Tanjug/AP

Policija je htela da proveri sve novinare u hotelu, uradila je to samo sa delom njih, ali je podigla uzbunu proverom pojedinih izveštača koji su doživeli neprijatnost u ranim jutarnjim satima.

Ovaj potez Italijana izazvao je pometnju i postavlja se pitanje razloga za takav postupak. Na sreću, situacija se na kraju rešila bez većih posledica, ali ostaje nejasno zašto je do ovoga došlo.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

Naime, veče pred utakmicu sa Interom okupili su se ispred hotela u kom su bili smešteni fudbaleri Zvezde i spektakularnom bakljadom i pesmom pružili podršku svojim ljubimcima.

Njihov potez očito je razbesneo italijansku policiju, koja je u ranim časovima po hotelima u Milanu tražila srpske navijače.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

Podsećanja radi, za sve ljubitelje fudbala obezbeđen je direktan TV prenos meča između Intera i Zvezde na kanalima RTS 1 i Arena Sport Premium 1, a početak je zakazan za 21.00.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA… Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst