UČENICE srednje medicinske škole, na velikom odmoru, u duštvu trostrukog MVP igrača najjače košarkaške lige na svetu

БУРЕК И ЈОГУРТ, ПА ПРАВАЦ НБА: Јокић уочи пута за Денвер у сомборској пекари допунио батерије

FOTO: Privatna arhiva

Poznata je ljubav slavnog srpskog košarkaša Nikole Jokića prema bureku, koju mora da obuzdava u Denveru, ali ne i u rodnom Somboru, gde rado svraća u pekare. U jednoj od njih su ga, dan pre povratka u Ameriku i obavezema u Nagetsima, zatekle dve učenice Srednje medicinske škole koje su u pauzi između časova, na velikom odmoru došle da se okrepe čuvenim somborskim pecivima.

– Bile smo oduševljene kad smo ga videle. Naravno da smo ga poznale, njega svako poznaje, a i ne možeš da ga ne zapaziš, jer niko u Somboru nije tako visok kao on. Kupio je burek, đevrek i jogurt – priča nam jedna od učenica koja je „Novostima“ i ustupila ovu ekskluzivnu fotografiju.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

Nisu, priznaje nam, imale hrabrosti ga zamole da se s njim fotografišu, ali su ga krišom, za uspomenu, uslikale.

Nova sezona u NBA počinje 22. oktobra, a trostruki MVP najjače košarkaške lige na svetu je posle osvajanja bronze na OI u Parizu iskoristio vreme da se odmori i „dopuni baterije“ pred izazove koji ga očekuju na parketu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

Opširnije, sutra u štampanom izdanju „Novosti“.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst