Nema kraja skandalima u srpskom fudbalu. Isplivao je snimak iz svlačionice Novog Sada na kojem se čuje kako je trener tog tima Darko Tešović nagovarao svoje igrače da puste Mladost GAT da postigne dva gola u drugom poluvremenu.

ДНО ДНА! Ево како је бивши играч Партизана наговарао играче да наместе меч

FOTO: M. Vukadinović

Do toga na kraju nije došlo i rezultat je ostao 2:0, a meč je odigran prošle sezone u 37. kolu Prve lige Srbije. O čitavom slučaju će da odlučuje Disciplinska komisiaj FSS, a očekuju se drakonske kazne.

– Slušajte me sad ovo. Ja sam vam rekao pre utakmice da sam ja ovakvih utakmica, ovo je najgora utakmica koja je mogla da se desi za mene. I ja sam ovakve utakmice igrao. I nisam očekivao ovo što sad Aca hoće da nam kaže. Da odozgo, od samog vrha spašavaju nekog koji pojma nema, znači pojma, treba pet da im damo. Da je prošla ona Gvozdenova 3:0, 5:0 do poluvremena. Pojma nemaju, ali je sledeća situacija. Ne možemo da pišamo uz vetar, a da ne budemo zapišani. Sad moramo da se snalazimo. Svi zajedno! Evo, ja vam kažem, ja mogu sutra da budem ovde i ne moram da budem, čist mi je obraz, ali ovo su sitiacije koje morate da rešite vi. Morate da rešite. Moraju da nam daju dva gola. Moraju, nerešeno. Moraju, momci – rekao je igračima Tešović.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

Treneru se usprotivio Zoran Rakić, koji je i uzbunjivač u čitavom slučaju.

–Ja neću pustiti, neću da pustim, alo ne ćutim, brate. Ja imam obraz, znaš! Ja imam obraz slobodno da kažeš Rakić Zoran nije hteo da pusti, evo sad ti ja potpisujem – rekao je Rakić.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

Kompletan audio zapis, koji je ekskluzivno objavio Sport klub, pogledajte ispod:

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst