Pevačica je otkrila koji je bio prelomni trenutak u kom je ona shvatila da je Kemiš čovek njenog života.

Kemiš je hteo da se razvede, otkriva Zorica Brunclik! Poznati muzički par je skoro četiri decenije u braku, a pevačica otkriva da joj je kompozitor predlagao da se razvedu, ali samo zbog njene karijere.

Foto: Tanja Andrić

 

– Kod pevača je postao trend da pred izlazak albuma zbog „marketinga“ izmisle da se razvode. I Miroljub mi jedan dan kazao: „Ženo, šta misliš da ti i ja insceniramo da se razvodimo, da bi ti album uspeo?“ Rekla sam mu da to ne bi bilo dobro po njega jer kad bi izašao na ulicu, neka žena bi ga prebila kišobranom uz povike: „Onakvu ženu si ostavio, sram te bilo!“ – rekla je Zorica kroz smeh i otkrila kada je shvatila da je on čovek pored kog želi da ostari:

Foto: printscreen

 

– Ja sam odjednom shvatila da je život toliko prolazan i kratak… Kada sam upoznala Miroljuba, bila sam mnogo popularna, ali i najviše vremena sam provodila radeći. Partnere sam tada upoznavala u hodu, ali i ostavljala isto tako. Mislila sam da je to razlog zbog kojeg nismo bili srodne duše i zbog kojih smo se razilazili… Da je meni neko onda rekao da je on čovek mog života, ne bih mu verovala. Kada je moja mama umrla, shvatila sam da je on čovek mog života.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Legendarna pevačica otkrila je da ona i Kemiš planiraju veliku proslavu povodom 40 godina braka:

– Nisam još smislila kako tačno da ga obradujem, ali sigurno ćemo praviti feštu. Nama je sada ostalo da ispunjavamo sebi želje jer nismo imali pravu svadbu. Mi smo se venčali u pet po podne, a ja sam se u pola tri te noći porodila, tako da sam bila mlada koja je imala 100 kilograma.
 

sledeća vest

Originalni tekst