Ivanin dečko je živeo godinama u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde je radio kao lični trener, ali se zbog nje se vratio u Srbiju.

Udaje se Ivana Bum Nikolić (29), otkriva Informer! Pevačica i bivša članica grupe „Harikejn“ krije dečka već pet godina, a s njim je nedavno otpočela i zajednički život. Kako smo saznali od izvora bliskog atraktivnoj plavuši, ona izabranika ne želi da izlaže javnosti jer se plaši da bi to negativno uticalo na njenu karijeru.

Foto: Teo Srećković

 
Živeo u Emiratima

– Ivanin dečko se zove Vlada i ne bavi se javnim poslom. Sportista je, jako je lep i zgodan, a živeo je godinama u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde je radio kao lični trener. Zbog nje se vratio u Srbiju pre dve godine, kada su otpočeli i zajednički život – ispričao je izvor blizak zaljubljenom paru, pa otkrio zbog čega Ivana javnosti još nije predstavila svog izabranika.

Foto: Teodor Srećković

 

– Vlada je stalno s njom, ali niko ne zna da joj je on dečko. Odlaze često u šoping, bioskop, vozi je na javna dešavanja i dolazi po nju, ali mnogi misle da joj je to vozač ili neko iz tima ko joj pomaže oko karijere. Njemu ne smeta što je javnosti nepoznat, jer ga slava nikada nije interesovala. Dogovorili su se, a tako su ih posavetovali i ljudi iz medija, da je za njenu karijeru bolje da privatni život skriva. Kako važi za jednu od najpoželjnijih žena s javne scene, a udvaraju joj se i žene i muškarci koji dolaze na njene nastupe, smatraju da bi se broj fanova smanjio ukoliko bi se saznalo da je zauzeta – otkriva dobro obavešteni izvor za Informer.

Foto: Teodor Srećković

 
Nosač kesa

Kamere emisije „Paparaco lov“ snimile su Ivanu Bum Nikolić s Vladom u jednom tržnom centru pre oko godinu dana, a tom prilikom on je nosio njene kese. Pevačica je demantovala tada glasine da joj je to ljubavni partner, te su svi zaključili da je posredi njen vozač, koji joj je samo pravio društvo prilikom odlaska u šoping.

Foto: Promo

 

– Vlada je Ivani kupio verenički prsten i njih dvoje će uskoro stati na ludi kamen. Kao što skrivaju vezu, tako će se i taj čin venčanja verovatno desiti tajno. Ni jedno od njih dvoje se ne opterećuju time šta će ko reći o njihovoj odluci, jer im je bitno samo ono što se dešava u njihova četiri zida – rekao je za kraj izvor.

Kako bismo proverili istinitost informacija do kojih smo došli, pozvali smo Ivanu Bum Nikolić, ali je ona do zaključenja ovog broja bila nedostupna za komentar.
 

sledeća vest

Originalni tekst