Nedavno je, 29. avgusta, svet sporta šokirala vest o tome da su u saobraćajnoj nesreći, koju je uzrokovao pijani vozač, na licu mesta živote izgubili najbolji mladi hokejaš Amerike 2014, a u vreme smrti član NHL ekipe Kolumbus Blu džeketsa, Džoni Godro, i njegov brat Metju. Sada je mnoge ganuo događaj na sahrani.

ШОКИРАЛА ЈЕ СВЕ: Ово је на сахрани рекла удовица погинуле спортске звезде (ВИДЕО)

Screenshot / X / Overton

Braća Godro su poginula kada su, u osam uveče, vozila bicikl, a pijani vozač, želeći da pretiče automobile iako je postojala samo po jedna traka u oba smera, izgubio kontrolu nad vozilom i usmrtio pomenute Džonija i Metjua.

Ubica je, po dolasku policije, priznao da je „pre sedanja za volan popio pet ili šest piva“, ali i da je „nastavio da pije tokom vožnje“.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

„Džoni hokej“, kako je čuvenom hokejašu bio nadimak otkako je bio proglašen za najboljeg NCAA igrača tokom univerzitetskih dana, osvajao je u karijeri i juniorsko prvenstvo sveta (2013. u Rusiji), i bio član američke reprezentacije koja je osvojila svetsku bronzu 2018. u Danskoj, a kako je u NHL ligi najpre zaigrao za Kalgari, i tamo bio punih osam sezona, saučešće su odmah izrazili i kanadski premijer Džastin Trudo, i vođa tamošnje opozicije Pjer Polievr, i mnogi drugi.

A kada je na red došla sahrana, udovica Džonija Godroa, Meredit, mnoge je iznenadila.

Naime, obelodanila je da je – ostala bez muža, a da je treći put u drugom stanju. Iako nisu prošle pune dve godine otkako je rodila prvo dete u tom braku.

– Poslednjih šest meseci su bili najlepših šest meseci mog života. Ali, jednu sedmicu ću posebno pamtiti. Biće mi to najlepša u životu. Znate… Mi smo, zapravo, jedna petočlana porodica – iznenadila je prisutne, koji su znali da Meredit i Džoni imaju dvoje dece.

Nastavila je ovako:

– U devetoj sam nedelji trudnoće, sa našom trećom bebom. Bilo je to ogromno iznenađenje. Ali, Džoni je sav sijao od sreće, potpuno je bio oduševljen. Bila sam tako nervozna jer, ponavljam, ta nova trudnoća je bila totalno iznenađenje. Ali, njegova reakcija bila je da me je odmah ljubio i grlio, iako sam u tom trenutku vozila kola. A kada je ta prva doza uzbuđenja malo splasnula, pogledao me je samo rekao „Ti si blesava, znaš li to? Troje dece!“. Noa, naše najstarije dete, još nije napunio dve godine. U manje od tri godine braka stvorili smo petočlanu porodicu. To čak i ne zvuči kao nešto moguće, ali ja na to gledam kao na najveći blagoslov. Koliko sam samo srećna što sam majka troje Džonijeve dece. A ovo poslednje dete je poseban blagoslov, uprkos ovim teškim okolnostima – rekla je Meredit Gordo na sahrani.

Heartbreaking speech from Meredith Gaudreau at the funeral service of Johnny Gaudreau today revealing she is pregnant with their 3rd child. Not sure how she found the strength to speak as well and as long as she did. #RIPJohnnyGaudreau
pic.twitter.com/yXmrFctG3P — Mike @ Top Shelf Hockey (@topshelfhkyvids) September 10, 2024

Ako vas sport zanima, pratite sve najvažnije ali i najzanimljivije vesti o njemu na sportskim stranicama „Novosti“.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

MILAN ĐURICA OPET POGODIO: Obistinile su se moje tvrdnje

MILAN ĐURICA OPET POGODIO: „Obistinile su se moje tvrdnje“

„Kladioničarske priče“ Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.

10. 09. 2024. u 11:20 >> 02:41

ŠOKIRALA JE SVE: Ovo je na sahrani rekla udovica poginule sportske zvezde (VIDEO)

ŠOKIRALA JE SVE: Ovo je na sahrani rekla udovica poginule sportske zvezde (VIDEO)

Nedavno je, 29. avgusta, svet sporta šokirala vest o tome da su u saobraćajnoj nesreći, koju je uzrokovao pijani vozač, na licu mesta živote izgubili najbolji mladi hokejaš Amerike 2014, a u vreme smrti član NHL ekipe Kolumbus Blu džeketsa, Džoni Godro, i njegov brat Metju. Sada je mnoge ganuo događaj na sahrani.

10. 09. 2024. u 17:09

Originalni tekst