ANA Brnabić, predsednica Narodne skupštine Srbije, reagovala je na naslovnu stranu štampanih novina „Nova“, a koje su u vlasništvu Dragana Šolaka.

НАЈВЕЋИ ГРЕХ ВУЧИЋА ЈЕ ТО ШТО ЈЕ ПРАВИО ПАЛАЧИНКЕ Брнабић о насловној срани Шолакових новина

Foto: Instagram

– Šta deus ex machina opozicije, glavni šef lično, najveći među tajkunima, Dragan Šolak, kaže da je najveći greh predsednika Republike Srbije? To što pravi plačinke vojnicima, a uštipke deci! Sram bilo Aleksandra Vučića! Ua Vučić! Ej, palačinke!!! Šta – niste mogli da mu nađete neki bankovni račun u inostranstvu, neke nekretnine, firme na ofšor destinacijama? Nema. A kako bi voleli da ima… Onda bi bio kao i vi, i onda bi morao da vam dozvoli da se dalje bogatite na grbači Srbije i svih naših građana. Ali nema…. I to mu je greh…. – napisala je Brnabić na društvenoj mreži Iks.

Šta deus ex machina opozicije, glavni šef lično, najveći među tajkunima, Dragan Šolak, kaže da je najveći greh predsednika Republike Srbije @avucic? To što pravi plačinke vojnicima, a uštipke deci! Sram bilo Aleksandra Vučića! Ua Vučić! Ej, palačinke!!! Šta – niste mogli da mu… pic.twitter.com/FY3XOUFAfF — Ana Brnabic (@anabrnabic) September 10, 2024

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst