„Definitely, Maybe“, 30-godišnji album benda Oasis, ponovo je na prvom mestu britanske top-liste, kako raste uzbuđenje zbog nedavno najavljene ponovne turneje. To je prvi put da je bend zauzeo prvo mesto u skoro 15 godina.

„Definitely, Maybe“ je ove nedelje na vrhu zvanične liste albuma, saopštila je kompanija Official Charts u petak, nakon „408 odsto povećanja iz nedelje u nedelju“, prenosi N1.

Sve to dolazi nakon najave ponovnog okupljanja benda Oasis i izdavanja deluks izdanja za 30. godišnjicu albuma.

Album je takođe bio na vrhu Official Vinyl Albums Chart i Official Record Store Chart, što znači da je bio najpopularniji album u nezavisnim prodavnicama ploča u Ujedinjenom kraljevstvu u protekloj nedelji.

Povratak na vrh liste dolazi nedelju dana nakon što su karte za prvu turneju benda u poslednjih 15 godina puštene u prodaju na Tiketmasteru i momentalno rasprodate.

Milioni obožavalaca u Evropi i Severnoj Americi pridružili su se virtuelnim redovima i satima čekali priliku da kupe karte, a problemi koji su sa previsokim cenama preprodaje kasnije iskrsli zahtevali su intervenciju čak i samog zvaničnog Brisela.

Post Views: 27

Originalni tekst