NEMANjA Radonjić se vratio u Crvenu zvezdu. Priliku da po drugi u crveno-belom dresu izađe na stadion „Rajko Mitić“ imaće u subotu protiv kruševačkog Napretka.

ДОБИО САМ МНОГО ПОРУКА... Немања Радоњић открио шта се дешавало летос и зашто једва чека 61. рођендан Маракане

FOTO: FK Crvena zvezda

Brzonogi fudbaler je istakao da ne može da dočeka trenutak da ponovo istrči pred navijače.

– Radujem se utakmici protiv Napretka, drago mi je što se igra na „Marakani“ i što ću moći ponovo da uživam u sjajnoj atmosferi, koju samo naši navijači mogu da naprave. Na narednom meču ćemo proslaviti i 61. rođendan naše „Marakane“, kuće svih zvezdaša. Ne mogu da dočekam da istrčim ponovo na teren i da nastavim tamo gde sam stao pre šest godina – istakao je Radonjić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Posle „čarapan“, šampiona Srbije očekuje duel prvog kola Lige šampiona. U Beogrado dolazi Benfika (19. septembar, 18.45). Pa potom sledi večiti derbi na stadionu Partizana (23. septembar).

– Očekuje nas gust raspored i izuzetno teške utakmice. Prvo je pred nama meč protiv Napretka, zatim Liga šampiona i večiti derbi. Biće nam potrebna podrška zvezdaša. Uželeo sam se igranja pred Zvezdinom publikom, verujem da će doći da nas pozdrave i da ćemo i u narednom periodu zajedno ostvarivati sjajne rezultate. Dobio sam mnogo poruka tokom leta, a naročito kada sam se vratio u Zvezdu. Imam poseban odnos sa navijačima, na koji sam ponosan. Pozivam ih i ovom prilikom da dođu na stadion, radujem se da ih vidim u velikom broju na „Marakani“ – zaključio je Radonjić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Utakmica Crvena zvezda – Napredak igra se u subotu od 20 časova.

BONUS VIDEO: SEVER SLAVI: Zvezda je u Ligi šampiona!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

MILAN ĐURICA OPET POGODIO: Obistinile su se moje tvrdnje

MILAN ĐURICA OPET POGODIO: „Obistinile su se moje tvrdnje“

„Kladioničarske priče“ Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.

09. 09. 2024. u 12:19

ITALIJA U NEVERICI NA KRAJU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok!

ITALIJA U NEVERICI NA KRAJU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok!

Teniski svet je pre 20 dana potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, potom je za to saznao čitav svet – i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, minulih dana mu uopšte nije bilo lako. Sada, kada je postao prvi Italijan koji je osvojio Ju-Es open – doživeo je novo, ali lepo iznenađenje.

09. 09. 2024. u 15:17

Originalni tekst