JEDAN od aduta selektora Stojkovića u mečevima sa Španijom i Danskom trebalo je da bude Veljko Birmančević, fudbaler praške Sparte.

ОТВОРИО ДУШУ! Вељко Бирманчевић искрен по повратку из Данске: Нисмо створили ниједну квалитетну шансу, ево и зашто

FOTO: Tanjug/AP

– Mnogo smo se povukli od početka i nismo ugrozili rivala. Moramo u sledećem meču da izađemo ofanzivnije, više. Previše smo se uvukli. Pali smo posle prvog primljenog gola, pa smo se u drugom poluvremenu digli. Kad smo primili drugi gol, tad je bilo gotovo. U sledeće dve utakmice moramo mnogo bolje – iskren je Birmančević.

Nije bilo ni prepoznatljivih prodora po bokovima terena ovog 26-godišnjeg napadača.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

– U nekoliko situacija sam dobio dodavanje u prostor, ali u šesnaestercu je bio samo Jović i njihovih pet, šest igrača. Morao sam da vratim loptu i da kružimo. Moramo više da igramo po dubini, da dajemo golove, nismo stvorili nijednu kvalitetnu šansu. Sad znamo šta da radimo. Mnogo smo nisko bili. Onda kad osvojimo loptu, nismo imali nikog da je zadrži. Jović je bio sam u špicu, bilo ga je teško pronaći. Samo smo ispucavali lopte. Izgubili smo mnogo snage, naročito mi krilni bekovi, pa nismo imali snage u napadu zatim – ogolio je Birmančević do tančina sve mane našeg tima sa meča u Kopenhagenu.

BONUS VIDEO: Vredelo je učestvovati – Koliko su zaradile reprezentacije na Svetskom prvenstvu 2022. u Kataru?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

MILAN ĐURICA OPET POGODIO: Obistinile su se moje tvrdnje

MILAN ĐURICA OPET POGODIO: „Obistinile su se moje tvrdnje“

„Kladioničarske priče“ Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.

09. 09. 2024. u 12:19

ITALIJA U NEVERICI NA KRAJU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok!

ITALIJA U NEVERICI NA KRAJU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok!

Teniski svet je pre 20 dana potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, potom je za to saznao čitav svet – i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, minulih dana mu uopšte nije bilo lako. Sada, kada je postao prvi Italijan koji je osvojio Ju-Es open – doživeo je novo, ali lepo iznenađenje.

09. 09. 2024. u 12:17

Originalni tekst