Italijanski teniser Janik Siner osvojio je prvi put u karijeri Ju Es open pošto je u finalu savladao Amerikanca Tejlora Frica rezultatom 3:0 (6:3, 6:4, 7:5) za dva sata i 17 minuta.

СРАМОТА! Огласио се бивши енглески фудбалер, бесан на Ју-Ес опен шта су урадили Новаку Ђоковићу, а шта Јанику Синеру

FOTO: Tanjug/AP

Sineru (23) je ovo drugi grend slem pehar u karijeri, prvi je osvojio početkom godine kad je slavio na Australijan openu, ali čini se da mu je ovaj u senci doping skandala. 

Podsećanja radi, Italijan je najbolji teniser sveta, a u žiži javnosti našao se nakon što je dva puta bio pozitivan na doping testu na zabranjenu supstancu „klostebol“.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

To je teško palo svim pravim ljubiteljima sporta, pa je nakon osvojene titule Sinera oglasio se bivši engleski fudbaler Met Le Tisije.

– Đoković je odbio da uzme eksperimentalnu genetsku terapiju i nije mu dozvoljeno da igra na Ju-Es openu. Siner je pao na dva doping testa i dozvoljeno mu je da igra. Sramota“, rekao je Met Le Tisije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Djokovic refuses to take an experimental gene therapy gets refused chance to play in the US open, Sinner fails 2 drugs tests and is allowed to play, what a shambles, — Matt Le Tissier ✝️ (@mattletiss7) September 8, 2024

Napravio je sjajni fudbaler paralelu kada Noletu zbog toga što je odbijao vakcinu bilo zabranjeno da nastupi u Njujorku, a dopingovani Siner igra kao svi srećni.

BONUS VIDEO: SEVER SLAVI: Zvezda je u Ligi šampiona!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst