U OVOM delu sveta bi se reklo: „mnogi zuji, malo meda daje“, Ne znamo, kako bi to Arapi preveli i protumačili, ali nema boljeg opisa fame oko Brazilca Nejmara koji je postao ustvari najskuplja fudbalska „igračka“ bogatih šeika, vlasnika saudijskog Al Hilala.

НЕСПРЕМАН, А ЗГРЋЕ ПАРЕ: Славни Бразилац најскупље плаћен у Арабији

FOTO: Tanjug/AP

U njemu su Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić osvojili prošle sezone sve moguće trofeje, ali trener Žorž Žezus već dugo ne može da računa na usluge slavnog Brazilca, pošto je Nejmar još u agustu prošle godine doživeo težu povredu kolena.

Podsetimo, on je za obeštećenje 90 miliona evra prešao u iz Pari Sen Žermena u Al Hilal, a visina celog ugovora sa saudijskim klubom iznosila je 300 miliona evra.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Međutim, prosta hronologija i računica kažu:

Nejmar je za Al Hilal odigrao samo pet utakmica i na terenu je proveo 386 minuta, a posle povrede ukrštenih ligamenata kolena ispostavilo se da je za poslednjih godinu dana zaradio 30 miliona evra za svaki nastup za klub iz Rijada ili još preciznije rečeno, 390.000 evra za svaki minut proveden na terenu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

On se posle operativnog zahvata, pa dugačkog odmora, nedavno vratio na kondicione treninge Al Hilala, ali poslednji testovi su pokazali da on i dalje nije spreman za najveće napore, pa će pauza da potraje i duže.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst