Popularna folk pjevačica Rada Manojlović nedavno je otkrila da je ponovno zaljubljena, a iako je u početku krila identitet novog partnera, u jednom dijelu spota za pjesmu ‘Rastaju se’ pojavljuje se njegova ruka. Specifične tetovaže odale su novog dečka, a nedugo zatim saznalo se i da je riječ o njenom vozaču Vladi.

Pjevačica je također istaknula da planira i svadbu i dijete, ali da joj je trenutno i dalje prioritet karijera. Međutim, od trenutka kada se saznalo da je zauzeta, počela su šuškanja da je njen izabranik zapravo još uvijek oženjen.

Ona je o ovoj temi progovorila i sama gostujući nedavno u emisiji ‘Ami G Show’.

‘Imamo poslovnu ljubav. Možda sam ja zaljubljena u njegovu vožnju. To je čovjek koji me voli, kao što se ti možeš zaljubiti u kamermana koji te snima’, rekla je Rada, a zatim se voditelj osvrnuo na glasine o njenoj vezi s oženjenim muškarcem.

‘Neću otkriti je li točno ili nije, ali zamisli kako bi njegova žena reagirala da je sa mnom? Možda je bio oženjen’, rekla je Rada ostavljajući sve u nedoumici. Inače, osim što za nju radi kao vozač, Radin novi partner itekako želi sudjelovati u svemu što je pjevačici značajno, a u prilog čemu govori i činjenica da je napisao muške dijelove za njenu novu pjesmu ‘Nisam drogirana’.

(Express / Scena.story.hr)

Originalni tekst