Fudbalska reprezentacija Srbije do 19 godina poražena je od vršnjaka iz Mađarske na prijateljskom meču na memorijalnom turniru Steavn Ćele Vilotić, u Subotici rezultatom 3:1.

СУСЕДИ СУ ПРЕЈАКИ: Србија повела, па на крају убедљиво поражена од Мађарске у пријатељском сусрету

FOTO: A. Ilić

Uzbudljiv je bio prvi deo utakmice. Srbija je povela preko Mihajla Cvetkovića u 30. minutu, ali radost nije dugo trajala. Već posle četiri minuta Silard Sabo je izjednačio rezultat, a sa nerešenim ishodom se otišlo na poluvreme.

Drugi deo utakmice doneo je nova uzbuđenja, ali bez radosti za reprezentativce Srbije. Posle 30 minuta igre u drugom poluvremenu ponovo je Sabo bio precizan za Mađare i doveo goste u vođstvo. Do kraja meča „orlići“ su napadali i pokušavali da dođu do izjednačenja, ali nisu uspeli i Mađarska je odnela trijumf iz Subotice. Na kraju su Mađari potrdili trijumf u poslednjim sekundama preko Atile Giršika koji je postigao pogodak za 3:1.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Na turniru Stevan Ćele Vilotić igraju još Crna gora i Portugal.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA… Evo šta se dešavalo u loži Marakane

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst