Na ovogodišnjem festivalu narodne muzike Ilidža 2024 Semir Cerić Koke predstavio je novu pjesmu i muzičku saradnju sa Arminom Šakovićem.

Pjesma “Stvarno moje” već bilježi na hiljade pregleda i hit je u najavi za ovu jesen. Iako je ovog ljeta već objavio dva spota za pjesme „Kapetan svoje duše“ i “Jednom se mora krenuti dalje”, Koke najavljuje i spot za “Stvarno moje” te pjesmu “A ona je htjela sa mnom svatove”.

Neumorni Koke uveliko priprema i repertoar za veliki solistički koncert u Skenderiji, u dvorani “Mirza Delibašić” 26. oktobra, a još uvijek ne želi otkriti koja od novih pjesama će se naći među 35 pjesama što će biti izvedene 26. oktobra. Pored brojnih muzičara koji će činiti dva orkestra, binu će sa Koketom podijeliti i specijalni gosti koncerta ali ni njihova imena popularni pjevač još ne želi otkriti. 

– Bit će to noć iznenađenja, veoma posebna sarajevska noć za mene i moju publiku. Očekujem veliku posjetu, svi su pozvani na ovaj sastanak i ovu našu zajedničku svečanost, najavljuje Koke. 

Ulaznice po cijeni od 15 do 40 KM u prodaji su na kupikartu.ba ili na biletarnicama u BKC-u i na platou Skenderija.

(Express / Pressmediabih)

Originalni tekst