Globalni tehnološki brend HONOR je na IFA 2024 sajmu najavio svoje revolucionarne hardverske mogućnosti pojačane veštačkom inteligencijom i kolaborativnu arhitekturu zaštite privatnosti baziranu na veštačkoj inteligenciji, pokazujući svoju posvećenost inovativnom osnaživanju u svetu vođenom veštačkom inteligencijom. Na ovom događaju predstavljeni su i najnoviji vodeći HONOR uređaji sa podrškom za veštačku inteligenciju, uključujući HONOR Magic V3, najtanji sklopivi pametni telefon na svetu, kao i elegantni i umetnički laptop HONOR MagicBook Art 14, najsavremeniji inovativni digitalni tablet – HONOR MagicPad 2 i stilizovani uređaj za praćenje vašeg zdravlja – HONOR Watch 5.

„AI suštinski preoblikuje našu industriju, obogaćujući i stvarajući nova iskustva koja poboljšavaju kreativnost i produktivnost za potrošače širom sveta, svakog dana”, rekao je George Zhao, izvršni direktor kompanije HONOR. „Naša uloga proizvođača pametnih uređaja daje nam neverovatan pristup potrošačima. Znanje koje posedujemo o uređajima pomaže nam da kreiramo strategiju vezanu za veštačku inteligenciju, kao i personalizovana, intuitivna i sigurnija AI iskustva koja najbolje odgovaraju njihovim potrebama. Kroz sve naše nove vodeće uređaje, nadamo se da ćemo pružiti AI iskustva usmerena na čoveka koja će potrošači smatrati zaista magičnim.”

Tokom prezentacije, HONOR je istakao svoju saradnju sa Google Cloud-om. „Drago nam je što smo produbili saradnju sa kompanijom HONOR”, rekao je Matt Waldbusser, generalni direktor za globalna rešenja i potrošačku veštačku inteligenciju u Google Cloud-u. „Integracijom Google AI modela i Cloud tehnologije, HONOR daje korisnicima Magic V3 uređaja mogućnost da iskuse uzbudljive nove mogućnosti veštačke inteligencije u njihovom svakodnevnom životu.”

HONOR Magic V3: Najtanji sklopivi telefon na svetu  sa snažnim performansama

Nastavljajući da pomera granice sklopivih uređaja, HONOR je na globalnom nivou predstavio potrošačima potpuno novi HONOR Magic V3, najtanji preklopni telefon (koji se sklapa ka unutra), sa poboljšanom izdržljivošću, baterijom, ekranom i AI iskustvom.

Sa elegantnom debljinom od 9,2 mm  kada je sklopljen i težinom kućišta od samo 226 g , HONOR Magic V3 parira svojim tankim dizajnom i težinom vodećim klasičnim telefonima, obezbeđujući maksimalnu prenosivost za korisnike. Ovaj podvig je postignut kroz pažljivu primenu 19 inovativnih materijala i 114 mikro struktura, čime su preklopni uređaji ušli u novu eru preciznosti i tankog dizajna. Sa osmougaonim modulom kamere u obliku kupole, HONOR Magic V3 neprimetno kombinuje arhitektonsku lepotu kupolastih struktura sa tehnološkim inovacijama. Ovaj modul kamere krasi dijamantski sečeni dizajn, dodajući element elegancije i uglađenosti ukupnom izgledu uređaja.

Dodatno unapređujući svoju izdržljivost, HONOR Magic V3 u svoje telo integriše specijalna vlakna, koja povećavaju otpornost na udarce čak 40 puta u poređenju sa drugim vodećim klasičnim telefonima, dok istovremeno smanjuju debljinu zadnjeg poklopca za više od 30%. Pored toga, sa patentiranom HONOR Super Steel šarkom, uređaj može izdržati do 500.000 ciklusa preklapanja i dobio je prestižnu SGS sertifikaciju izdržljivosti. Ojačan HONOR Super Armored unutrašnjim ekranom i HONOR NanoCrystal zaštitom protiv grebanja, HONOR Magic V3 je napravljen da izdrži svakodnevne izazove.

Opremljen spoljnim ekranom dijagonale 6,43 inča i unutrašnjim preklopnim ekranom od 7,92 inča, HONOR Magic V3 pruža impresivno dvostruko iskustvo korišćenja, nudeći korisnicima uživanje u vizuelnom putovanju. Posvećen dobrobiti i udobnosti korisnika, ovaj uređaj dolazi sa nizom inovativnih funkcija za zaštitu očiju, kao što su prva svetska AI tehnologija za defokusirani prikaz (AI Defocus Display), 4320Hz PWM zatamnjivanje bez rizika (4320Hz Risk-free PWM Dimming), dinamičko zatamnjivanje (Dynamic Dimming), noćni prikaz po cirkadijalnom ritmu (Circadian Night Display) i prikaz prirodnih tonova (Natural Tone Display).

Pored toga, HONOR Magic V3 dolazi sa naprednom trećom generacijom silicijum-karbonske baterije kapaciteta 5150 mAh , koja podržava munjevito brzo HONOR SuperCharge 66 W  žično i 50 W  bežično punjenje, osiguravajući korisnicima neprekidno i bezbrižno mobilno iskustvo. Sa inovativnim HONOR Falcon sistemom kamera, koji obuhvata periskopsku telefoto kameru od 50 MP, glavnu kameru od 50 MP i ultra-širokougaonu kameru od 40 MP, ovaj telefon obećava neuporediv kvalitet fotografija i svestranost za korisnike koji žele zadivljujuću mobilnu fotografiju.

HONOR Magic V3 nudi mnoštvo inteligentnih funkcija. One uključuju Magic Portal na preklopnim telefonima, zajedno sa AI funkcijama za fotografisanje na uređaju kao što su HONOR AI Motion Sensing za munjevito brze snimke i HONOR AI Portrait Engine za poboljšanje portreta. U saradnji sa Google Cloud-om, HONOR obogaćuje niz produktivnih funkcija koje podržavaju Google AI modele i Cloud tehnologije kako bi se korisnicima omogućilo da poboljšaju ukupnu efikasnost. Tu ubrajamo i HONOR AI Eraser, Face to Face Translation i alati za prevođenje u HONOR Notes. Ove funkcije ispunjavaju obećanje kompanije HONOR o novoj eri svestranosti i produktivnosti potpomognutoj veštačkom inteligencijom, prilagođavajući se sve većim zahtevima poslovnih i profesionalnih korisnika.

HONOR MagicBook Art 14: Otključavanje buduće produktivnosti elegantno potpomognute veštačkom inteligencijom

HONOR MagicBook Art 14 predstavlja revolucionaran iskorak u industriji laptopova, transformišući konvencionalno iskustvo korišćenja laptopa kroz uvođenje inovacija usmerenih na korisnika. 

HONOR MagicBook Art 14 laptop je čudo laganog inženjeringa, koje kombinuje najnovije AI karakteristike na nivou platforme, zajedno sa robusnim hardverskim i softverskim rešenjima. Prilagodivši lagane i tanke karakteristike, HONOR predstavlja do sada najlakši i najtanji AIPC na tržištu. HONOR MagicBook Art 14 prikazuje pionirsku topologiju lagane strukture, sa težinom od oko samo 1 kg  i debljinom od 10 mm

HONOR MagicBook Art 14 ima 14,6-inčni HONOR FullView ekran osetljiv na dodir, sa kristalno jasnom 3,1K rezolucijom. Sa izvanrednim odnosom ekrana i tela od 97 % , što je najviše među laptopovima od 14 inča, on garantuje impresivno i vizuelno bogato iskustvo gledanja. Ekran dolazi opremljen najmodernijim tehnologijama za zaštitu očiju u industriji, kao što su visokofrekventno PWM zatamnjivanje na 4320 Hz, tehnologija dinamičkog zatamnjivanja i režim e-knjige.

U saradnji sa kompanijom Microsoft, HONOR MagicBook Art 14 korisnicima nudi pristup naprednim Copilot funkcijama, uključujući inteligentno upravljanje elektronskom poštom, analizu i vizualizaciju podataka, kao i transkripciju i sumiranje u realnom vremenu.  

Laptop je opremljen velikim brojem portova, uključujući Thunderbolt 4, USB-C, USB-A, HDMI i 3.5mm priključak za slušalice/mikrofon, što poboljšava sveukupnu praktičnost i obezbeđuje besprekorno korisničko iskustvo. Takođe, sa heterogenim dizajnom baterije, HONOR MagicBook Art 14 serija ima 30% bolje iskorišćenje prostora, dok istovremeno nudi ozbiljan kapacitet od 60 Wh koji omogućava bolju autonomiju baterije za korisnike.

HONOR MagicPad 2: Savršen spoj produktivnosti i zabave

HONOR MagicPad 2 se izdvaja svojim dizajnom, sa ultra-tankim kućištem debljine 5,8 mm i težinom od samo 555 g, što ga čini idealnim saputnikom za upotrebu u pokretu. Opremljen je 12,3-inčnim HONOR Eye Comfort ekranom  sa brzinom osvežavanja od 144 Hz, koji pruža vizuelno zadivljujuće iskustvo sa poboljšanim glatkim prikazom i odzivom za različite vrste sadržaja. Pored toga, tablet ima dva TÜV sertifikata, koji obezbeđuju optimalnu zaštitu očiju kroz napredne inovacije kao što su AI Defocus Display, 4320 Hz PWM zatamnjivanje visoke frekvencije, noćni prikaz po cirkadijalnom ritmu i funkcije dinamičkog zatamnjivanja.

HONOR MagicPad 2 se ističe, ne samo vizuelno, već i po kvalitetu zvuka. Sa IMAX-Enhanced sertifikatom, HONOR MagicPad 2 pruža visokokvalitetno zabavno iskustvo sa zadivljujućim kvalitetom slike i zvuka po DTS standardu, omogućavajući korisnicima da urone u filmski audio-vizuelni doživljaj bilo kada i bilo gde na Disney+. 

Snažna baterija od 10.050 mAh pruža pouzdanu podršku za rad i zabavu, a upotpunjena je tehnologijom brzog punjenja snagom od 66 W, koja omogućava brzo punjenje i efikasnu potrošnju energije. 

HONOR MagicPad2 koristi novi MagicOS 8.0, koji se zasniva na prepoznavanju korisničkih namera i poseduje moćne AI sposobnosti, pružajući korisnicima neviđeno inteligentno magično iskustvo. Funkcija Magic Portal može da predvidi potrebe za interakcijom i prepozna namere unapred, omogućavajući korisnicima da obavljaju više zadataka samo jednim dugim pritiskom i prevlačenjem. Od prepoznavanja glasa do teksta, preko ulepšavanja rukopisa i prepoznavanja formula, alati koji se oslanjaju na veštačku inteligenciju za kancelarijski rad dodatno unapređuju produktivnost HONOR MagicPad 2, omogućavajući korisnicima da postignu više u svakodnevnim aktivnostima.

HONOR Watch 5: Lagani dizajn i napredne mogućnosti

HONOR je predstavio i HONOR Watch 5, spoj moderne tehnologije i elegantnog dizajna. Težak je 35 g  i ima debljinu od samo 11 mm, što ga čini laganim i udobnim za celodnevno nošenje. AMOLED ekran u boji dijagonale 1,85-inča sa rezolucijom od 450×390 piksela i 322 PPI podržava upravljanje dodirom preko celog ekrana, pružajući korisnicima živopisno vizuelno iskustvo.

HONOR Watch 5 dolazi sa silicijum-karbonskom baterijom, koja svojim kapacitetom od 480 mAh obezbeđuje impresivnu 15-dnevnu autonomiju. Zahvaljujući Turbo X pametnim upravljanjem energijom, osigurava se efikasna potrošnja, a sat meri ključne parametre vašeg zdravlja, uključujući rad srca, nivoe SpO2, koji vam pomažu da pratite svoje zdravlje u realnom vremenu. Sa AccuTrack sistemom pozicioniranja, HONOR Watch 5 značajno poboljšava GPS preciznost, nudeći vam preciznije praćenje aktivnosti.

Boje i cena

Inspirisan prirodnim lepotama, HONOR Magic V3, najtanji sklopivi telefon, dostupan je korisnicima u Srbiji u zelenoj boji.

Svako ko u periodu pretprodaje, koja traje od 16. do 30. septembra kupi HONOR Magic V3 kod Yettel operatera, na poklon dobija Output-C adapter od 100W, Wireless Stand Adapter od 100W i JBL PartyBox Club 120, čija je ukupna cena 66.997 dinara. Kupovina uređaja i registracija kod Yettel operatera se vrši preko njihovog sajta ili direktno na prodajnom mestu. Cena HONOR Magic V3 uređaja iznosiće 249.999 dinara.

Za više informacija o proizvodu, pogledajte: https://www.honor.com/rs/phones/honor-magic-v3/

Post Views: 21

Originalni tekst