Ava Karabatić veoma je aktivna na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje mnoge trenutke iz privatnog života. Nije rijetkost ni to da javno govori o svojim roditeljima, a njene riječi uvijek su pune ljubavi i zahvalnosti prema njima.

Tako je i ovoga puta objavila nekoliko fotografija s majkom Sanjom koja je nakon razvoda godinama zazirala od svjetala reflektora za razliku od Avinog oca koji je oduvijek bio medijski eksponiran.

Ono što je sve posebno dirnulo jesu riječi koje je starleta i pjevačica napisala uz zajedničke fotografije s majkom.

‘Hvala mojoj majci što je uvijek bila uz mene, kroz sve uspone i padove, sa svojom beskonačnom ljubavlju i podrškom. Toliko trenutaka smo zajedno prošli, toliko riječi utjehe i osmijeha. Hvala ti što si moj oslonac, moj uzor i najbolji prijatelj. Bilo je mnogo teorija o majci s obzirom da se ne pojavljiva medijski, već samo otac. U dobrim sam odnosima s mamom, samo ona se bavi turizmom, pa je mediji nikad nisu ni zanimali. Hvala svim ljudima na podršci koju mi dajete’, napisala je emotivna Ava.

Ispod ove objave nizali su se brojni komplimenti i komentari.

‘Mama ti je top’, ‘Ava, imaš super roditelje. Samo nastavi pravim putem’, ‘Mama ti je sve mlađa. Frizura top’, ‘Pozdravi puno mamu’, glasili su samo neki od komentara.

(Express / Scena.story)

Originalni tekst