VESLAČI Partizana ponovo su najbolji u Srbiji. Odbranu titule su započeli seniori predvođeni olimpijcima Jovanom Arsić, Martinom Mačkovićem i Nikolajem Pimenovom, kao i našim proslavljenim veslačem Milošem Vasićem, koji su posle osvajanja zlatne medalje na EP (Jovana Arsić) i uspešnih kvalifikacija za OI Martina i Nikolaja, sa istom željom izveslali i ove trke i nesebično pokazali da su uvek uz svoj klub. Pobedonosni niz su nastavili juniori i kadeti, da bi najmlađi takmičari stavili tačku na ovogodišnje Prvenstvo Srbije.

БЛИСТАЛИ АРСИЋЕВА, МАЧКОВИЋ...: Веслачи Партизана стигли до пехара првака Србије

Foto: N.Skenderija

– Svi ovi rezultati i višedecenijske titule potvrda su da radimo pravu stvar. Partizanova škola veslanja je prepoznatljiva u svetu, u prilog čemu govori veliki broj naših članova koji svake godine upisuju prestižne američke fakultete. S početkom nove školske godine spremno očekujemo nove devojčice i dečake da se oprobaju u ovom sportu, steknu radne navike i postanu neki novi šampioni – rekao je prvi trener kluba Nikola Stojić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst