Ekipe Crvene zvezde i Partizana napravile su svojevrsni presedan igrajući prijateljski meč između sebe, te na taj način pokazavši lepu stranu domaćeg sporta.

ЗВЕЗДА И ПАРТИЗАН ОДИГРАЛИ ПРИЈАТЕЉСКИ МЕЧ: Да, и то се десило, вечити ривали за пример!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović/Tanjug/AP

Crno-beli i crveno-beli futsaleri odigrali su pripremni meč u sklopu priprema za narednu sezonu, a duel će biti upisan u anale jer su ga odigrali večiti rivali. Iako je rezultat ostao u drugom planu, meč je završen rezultatom 2:2. 

Imali su priliku treneri Milan Grahovac i Paja Gradić da isprobaju sve futsalere na koje će računati naredne sezone, a igrači su poslali sjajnu sliku u svet, pored razlika u bojama i grbu, na terenu nije viđen niti jedan, čak ni najmanji incident.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Na kraju su igrači oba tima zajedno pozirali i fotografija je osvanula na društvenim mrežama.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Naredne sezone ova dva kluba neće se takmičiti u istom rangu, pa će večiti derbi biti moguć jedino u okviru Kupa Beograda, ako kuglice spoje crveno i crno-bele.

Crvena zvezda igraće u drugoj ligi Srbije i imaće najviše ambicije, dok će Partizan biti deo trećeligaškog karavana Beograda sa ciljevima da se plasira u viši rang.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“ 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst