Kompanija HONOR će na IFA 2024 sajmu u Berlinu predstaviti revolucionarni HONOR Magic V3, koji podiže standarde u kategoriji sklopivih uređaja. Sa težinom od svega 226g i debljinom od samo 9,2 mm kada je preklopljen, HONOR Magic V3 je remek-delo tehnologije, što je potvrđeno u neverovatnom podvigu Ginisovog rekordera Brajana Berga. On je u rekordnom vremenu od 8 sati, bez upotrebe lepka, izgradio kulu od karata na 54 sprata, na čijem se vrhu našao lagani, ali moćni HONOR Magic V3. Ovaj događaj je održan u gradu Santa Fe u Novom Meksiku, pod nadzorom sudije Ginisovih rekorda, Thomasa Bradforda.

Pogledajte putem sledećeg linka kako je ovaj neverovatan podvig izgledao: https://www.youtube.com/watch?v=rSlpnNwllK0

Ključne tehnologije koje omogućavaju kompaktnost HONOR Magic V3 uređaja su:

Napredna tehnologija baterije: Treća generacija Silicon-carbon baterije sa do 10% silicijuma omogućava manju veličinu baterije, bez kompromisa po pitanju performansi.

Najsavremenije specijalno vlakno: Na zadnjoj strani uređaja korišćena su specijalna vlakna sa snagom do 5800 MPa, koja su daleko iznad materijala poput kevlara i ugljeničnih vlakana korišćenih u kategoriji.  

HONOR super čelična šarka: Najtanji mehanizam u industriji, sa debljinom od samo 2,84 mm, pruža dodatnu snagu i izdržljivost.

Titanijumska komora za odvođenje toplote: Sa debljinom od svega 0,22 mm, omogućava povećanu površinu za odvođenje toplote za 22%, uz smanjenje težine od 40% uređaja i i poboljšanje performansi za 53% u odnosu na prethodnu generaciju.

Sa svojim karakteristikama HONOR Magic V3 nastavlja da pomera granice u svetu tehnologije, dodatno ističući Magic seriju kao sinonim za inovacije koje postavljaju nova pravila.

Post Views: 19

Originalni tekst