Svetsko prvenstvo u kik-boksu za juniore i kadete održava se od 23. do 31. avgusta u Budimpešti, a Srbiju će u glavnom gradu Mađarske predstavljati ukupno 32 takmičara.

НАПАД НА МЕДАЉЕ: Србија са 32 кик-боксера на Светском првенству у Будимпешти

Foto: Kik boks savez Srbije

Konkurencija na ovogodišnjem planetarnom šampionatu za mlade kik-boksere biće žestoka, o čemu svedoči podatak da će učestvovati ukupno 2.253 takmičara iz 68 zemalja.

Boje Srbije u muškoj konkurenciji braniće: Matej Mučibabić, Jovan Sekulić, Petar Dinić, Ivan Krivačević, Đorđe Dimitrijević, Muhamed Dupljak, Vojin Radovanović, Uroš Mimić, Mateja Nemet, Dušan Žeravić, Dominik Šarnjaji, Tarik Rašljanin, Veljko Mitrović, Jovan Stevanović, Pavle Mitrović, Strahinja Jocković, Vuk Đorđević, Mihailo Veljković, Ivan Krivačević, Andrej Vejnović, Marko Mijailović, Relja Mikić, Stevan Sekulić i Aleksa Germek. Za našu reprezentaciju u ženskoj konkurenciji nastupiće: Janja Savić, Sonja Vukšić, Sara Pejanović, Sanja Kvrgić, Nada Krivačević, Jovana Damjanović, Srbija Simonović, Mia Otašević, Maša Damjanović, Janja Savić i Sara Pejanović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Srbija je decenijama unazad svetska kik-boks sila, pa se i na ovom Svetskom prvenstvu očekuje značajan broj medalja. To ne krije i selektor naše reprezentacije Siniša Vladimirović:

„Pre svega moram da istaknem da smo imali izvanredne uslove za pripreme i zato dugujemo veliku zahvalnost čelnicima Saveza koji su nam sve to omogućili. Pripreme smo obavili na Kopaniku, a na raspolaganju smo imali dve sale, jednu u kojoj su bili džakovi i drugu u kojoj smo sprovodili sparinge, kondicone treninge i rad na tehnici. Svi naši reprezentativci su uložili mnogo truda i energije i zato smo optimisti po pitanju rezultata. Na šampionatu sveta trebalo je da učestvuju još dva naša takmičara Marko Pavlović i Dušan Ćulum, ali zbog zdravstvenih problema nažalost oni neće moći da nastupe”, rekao je Vladimirović i potom dodao:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

„Nema sumnje da će svi naši reprezentativci dati sve od sebe, da će pružiti maksimum u ovom trenutku. Takođe, ono što je jako važno je da svi oni imaju ogroman motiv da se dokažu na velikoj sceni. Zbog svega toga, iskreno verujem da ćemo ostaviti dobar utisak, da ćemo ostvariti dobar rezultat i da ćemo se u Srbiju vratiti sa velikim brojem medalja”, zaključio je Vladimirović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst