Brat srpskog košarkaša i MVP NBA lige Nikole Jokića, Strahinja optužen je nakon napada na jednog navijača na NBA utakmice.

ОПТУЖЕН БРАТ НИКОЛЕ ЈОКИЋА У АМЕРИЦИ: Због напада на навијача на утакмици (ВИДЕО)

twitter / VicLombardi

Strahinja Jokić optužen je za napad trećeg stepena nakon što je na društvenim mrežama postao viralan video na kojem se vidi kako udara čoveka u lice tokom utakmice Denvera protiv Los Anđeles Lejkersa, navodi denverpost.

 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

Strahinja Jokic was charged with third-degree assault after a video went viral on social media that appeared to show him punching a man in the face at Denver’s Ball Arena during a game against the Los Angeles Lakers, per @denverpost

pic.twitter.com/8tcVuhNa6v — NBACentral (@TheDunkCentral) August 22, 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

SRBINU SE CEPA SRCE: Žarko Lazetić protiv svog TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

SRBINU SE „CEPA SRCE“: Žarko Lazetić protiv „svog“ TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

TSC i Makabi iz Tel Aviva ukrštaju koplja u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evrope, a u centru pažnje je srpski trener Žarko Lazetić koji je letos preuzeo izraelskog prvaka nakon što je prethodne tri godine uspešno vodio ekipu iz Bačke Topole. Zbog rata u Izraelu, večerašnji susret biće odigran na „Haladaš stadionu“ u Sombathelju, gde je Makabi zvanični domaćin na evropskim utakmicama.

22. 08. 2024. u 07:38

Originalni tekst