U prvom kontrolnom meču u sklopu priprema za predstojeću sezonu, košarkaši kraljevačke Sloge poraženi su od rumunskog Temišvara sa 52:61 (27:28).

„БЕЛИМА“ ТЕШКЕ НОГЕ: Пораз кошаркаша Слоге у првом контролном мечу

G.Šljivić (arhiva)

U redovima „belih“ najefikasniji su bili Dugalić sa 11, Matović sa 9 i Stamenić sa 8 poena, a narednu prijateljsku utakmicu Kraljevčani će odigrati u subotu protiv Poleta iz Ratine u novoj hali sportova kraj Ibra.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

SRBINU SE CEPA SRCE: Žarko Lazetić protiv svog TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

SRBINU SE „CEPA SRCE“: Žarko Lazetić protiv „svog“ TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

TSC i Makabi iz Tel Aviva ukrštaju koplja u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evrope, a u centru pažnje je srpski trener Žarko Lazetić koji je letos preuzeo izraelskog prvaka nakon što je prethodne tri godine uspešno vodio ekipu iz Bačke Topole. Zbog rata u Izraelu, večerašnji susret biće odigran na „Haladaš stadionu“ u Sombathelju, gde je Makabi zvanični domaćin na evropskim utakmicama.

22. 08. 2024. u 07:38

Originalni tekst