Tejlor Svift progovorila prvi put nakon što su tri njena nastupa, u okivu Eras turneje, u Beču otkazana zbog sumnje da je na prostor na kom su trebali koncerti da se održe planiran teroristički napad. U njenoj objavi napisala da je osetila „veliki strah“ i orgomnu „krivicu“.

Planirani teroristički napad otkrile su austrijske vlasti koje su na kraju uhapsile trojicu osumnjičenih tinejdžera – starosti 17, 18 i 19 godina – zbog navodnog planiranja islamističkog napada u regionu Beča, pri čemu su nastupi Tejlor Svift bili „fokus“ zavere.

U oproštajnom postu od evropskog dela turneje na Instagramu u sredu uveče pevačica je podelila sa svojim pratiocima svoj „rolerkoster emocija“ koji je doživela, piše Gardijan.

„Otkazivanje nastupa u Beču bilo je poražavajuće“, napisala je Tejlor. „Razlog otkazivanja izazvao je u meni strah i ogromnu količinu krivice jer je toliko ljudi planiralo da dođe na taj koncert. Ali sam takođe bila veoma zahvalna vlastima jer smo zahvaljujući njima izgubili smo koncerte, a ne živote.“

Post Views: 35

Originalni tekst