SKANDAL oko Janika Sinera ne silazi sa naslovnih strana medija.

БОЛЕСНО БАХАТИ ИТАЛИЈАНИ! Сви који критикујете Јаника Синера сте идиоти

FOTO: Tanjug/AP

Za razliku od kolega, koji su udarili po Janiku, na stranu Sinera stao je predsednik teniskog saveza Italije Anđelo Binagi, koji je žestoko udario po kritičarima. 

– Kritike su došle od najvećih idiota i frustriranih, onih koji su imali više tehničkih sredstava od Sinera da postanu broj jedan na svetu, ali su podbacili. Normalno je da, kada su frustrirani, imaju otrovne komentare. Bila bi sasvim druga priča kada bismo to čuli od Nadala, Đokovića, Medvedeva. Ljudi sa drugačijim ljudskim kvalitetom – poručio je Binagi u intervju za „Gazeta delo sport“.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Prvi čovek italijanskog tenisa osvrnuo se i na činjenicu da Svetska antidoping agencija (WADA) može da uloži žalbu na odluku ITIA.

– Prilično smo se uplašili, ali sam siguran da će izaći jači nego ranije. Razmenili smo poruke, znam ga. Ne znam ništa o tome, ali bilo bi čudno, deluje kao afera koja je razjašnjena u svim aspektima. Mislim da se nikad ne bih kladio na slučaj dopinga u koji je uključen Siner – istakao je Binagi.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

On ističe da je italijanski teniser na terenu u poslednjih nekoliko meseci pokazao da je ovaj slučaj već ostavio iza sebe. 

– Verovatno je sve ovo uticalo na psihu tokom četiri meseca, ali pobedio je u Haleu, Sinsinatiju, stigao do polufinala Rolan Garosa, četvrtfinala Vimbldona – zaključio je prvi čovek italijanskog tenisa.

Bruka i sramota bahatih Italijana koji od Janika sada žele da naprave žrtvu, ne smemo da pomislimo šta bi se desilo da je umesto Sinera glavni akter bio Novak Đoković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

SRBINU SE CEPA SRCE: Žarko Lazetić protiv svog TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

SRBINU SE „CEPA SRCE“: Žarko Lazetić protiv „svog“ TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

TSC i Makabi iz Tel Aviva ukrštaju koplja u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evrope, a u centru pažnje je srpski trener Žarko Lazetić koji je letos preuzeo izraelskog prvaka nakon što je prethodne tri godine uspešno vodio ekipu iz Bačke Topole. Zbog rata u Izraelu, večerašnji susret biće odigran na „Haladaš stadionu“ u Sombathelju, gde je Makabi zvanični domaćin na evropskim utakmicama.

22. 08. 2024. u 07:38

Originalni tekst