Skandal pred meč plejofa kvalifikacija za Ligu konferencija!

СЛОВЕНЦИ, СРАМ ВАС БИЛО! Шугава Ријеко, пуна си Срба, не брини Ријеко има још врба

Foto: Printskrin

Pred gostovanje Olimpije iz Ljubljane u Rijeci navijači ovog kluba su na tribinama postavili uvredljiv transparent koji se tiče i Srba!

Na tribinama je na meču koji je prethodio ovom gostovanju postavila transparent na kome piše: „Šugava Rijeko…“

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Kakve to veze ima sa Srbima? Na meču sa Celjem u nedelju videle su se te dve reči na tribini „Zelenih zmajeva“, navijača Olimpije, a to je zapravo početak uvredljive pesme koju navijači širom Hrvatske pevaju navijačima Rijeke: „Šugava Rijeko, smrdljivi grade, pobiću pola tvoje Armade. Šugava Rijeko, puna si Srba, ne brini Rijeko ima još vrba“, glase užasni stihovi.

Očekuje se da na Rujevicu stigne oko 400 navijača Olimpije, dok je Rijeka najavila da će u Ljubljanu voditi 800 svojih navijača.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Razdaljina između dva grada je tek oko 100 kilometara, a rivalitet dve navijačke grupe – „Green Dragonsa“ koji navijaju za Olimpiju i „Armade“ koja prati Rijeku seže iz osamdesetih i dana bivše jugoslovenske lige.

Navijači Olimpije kao da su zaboravili da u svojim redovima imaju dva fudbalera iz Srbije Nikolu i Nemanju Motiku, a moguće je da je provokacija na ovaj način izvedena i zato što je nedavno na klupu Rijeke kao prvi trener seo nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje Radomir Đalović.

(Mondo)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst