Dosadašnji fudbaler Barselone Ilkaj Gundogan dogovorio je jednogodišnji ugovor sa Mančester sitijem, prenose danas britanski mediji.

ВЕЛИКИ ПОВРАТАК: Немачки фудбалер се вратио на место успеха

FOTO: Tanjug/AP

Gundogan (33) je u Barselonu stigao prošle godine, pošto mu je istekao ugovor sa Mančester sitijem. On je prethodno sedam sezona igrao za engleski klub.

Nemački fudbaler je prošle sezone odigrao 51 meč za Barselonu i postigao je pet golova, ali je posle dogovora sa čelnicima katalonskog kluba i menadžerom Mančester sitija Pepom Gvardiolom odlučio da se vrati u redove „građana“.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

Gundogan je imao ugovor sa Barselonom do 30. juna 2026. godine, ali je dogovoreno da nemački fudbaler pređe u Mančester siti bez obeštećenja.

Britanski mediji navode da šampion Engleske ima kadrovskih problema, pošto je Hulijan Alvarez otišao u Atletiko Madrid, dok će Oskar Bob zbog povrede odsustvovati oko četiri meseca sa terena, zbog čega je dogovoren povratak nemačkog fudbalera u Mančester siti.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

Gundogan je pre nekoliko dana objavio da je završio reprezentativnu karijeru u selekciji Nemačke i da će se u budućnosti posvetiti klupskom fudbalu.

BONUS VIDEO: „DAĆEMO SVE OD SEBE U REVANŠU“: Ognjen Mimović veruje da će Zvezda ući u Ligu šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst