FK Crvena zvezda ovog utorka od 21 sat, uz prenos na portalu „Novosti“, igra u gostima prvi meč plej-ofa za Ligu šampiona, a pred taj meč čiji je domaćin norveški Bode, u istoimenom gradu Zvezdini navijači već ostavljaju tragove da su i na sever Evrope došli da bodre voljeni klub.

ДЕЛИЈЕ СЕ ВЕЋ ИСТАКЛЕ У НОРВЕШКОЈ: СкандиНАВИЈА за Звезду (ФОТО)

FOTO: M. Kolašinac

Naime, sada već tradicionalno, navijači na svojim gostovanjima ostavljaju nalepnice da su i u tom gradu bili sa omiljenim klubom, pa su to u Bodeu učinili i zvezdaši.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

Bilo je tu od tradicionalnih poruka, „Delije sever“, do onih inovativnih, na kojima se vidi da i u zemljama sa severa Evrope ima Zvezdinih pristalica.

Tako su po gradu primećene i „skandinavske“ nalepnice na kojima je pisalo:

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

„Skandi

NAVIJA

za Zvezdu“

Evo i nekih detalja sa tim obeležjima:

Nezvanično, oko 150 „delija“ stiže iz Beograda na ovaj meč, a oko 400 će ih ukupno biti na stadionu, kada se računaju i oni koji dolaze i Norveške i ostalih delova Evrope.

Ceo grad jedva čeka utakmicu

Atmosfera u gradu je mirna, ali kako smo čuli od stanovnika Bodea, sa nestrpljenjem očekuju utakmicu i stadion je odavno rasprodat, pa ne sumnjamo da nas očekuje spektakl.

A kako izgleda Bode, pogledajte u foto-galeriji koju smo pripremili za vas:

Kada (opet) igraju Bode Glimt i Crvena zvezda?

Zvezdu prvi meč plej-ofa čeka u utorak na stadionu „Aspmira“ od 21.00, revanš je u sredu, 28. avgusta, takođe od 21 čas, na stadionu „Rajko Mitić“.

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst