JEDNOM godišnje, pun Mesec nađe se u Vodoliji, a ove godine to se dešava 19. avgusta uveče, oko pola osam, kada će Mesec biti na 27. stepenu Vodolije.

ПАЗИТЕ СЕ ПОВРЕДА И ИЗНЕНАДНИХ РЕАКЦИЈА: Астро савет за понедељак 19. август: Пун Месец у Водолији -  Очекујте промене, наглашене емоције

Foto Shutterstock

Taj pun Mesec deo je aspekta koji se zove egzaktni „T krst“, a obrazuje se u fiksnim znacima – Mesec na 27. stepenu Vodolije, retrogradni Merkur na 27. stepenu Lava i Uran na 27. stepenu Bika (Algol, radikalne promene).

Istovremeno, što se vrlo retko dešava, obrazuje se i T krst u promenljivim znacima, između Venere (ljubav, novac, sistem vrednosti-ono što volimo) u Devici, Saturna (ograničenja, prepreke, kašnjenje, prošlost) u Ribama i konjunkcije Marsa (akcija) i Jupitera (ekspanzija) u Blizancima. To može dovesti do obelodanjivanja finansijskih malverzacija, rasta cena i neočekivanih promena na berzi, nezadovoljstva ljudi, što će se najviše odraziti u oblastima medija, trgovine, saobraćaja, obrazovanja, i oblasti koje imaju veze sa mladima.

Ovogodišnji pun Mesec u 11. zodijačkom znaku (viša sila, promene, masa, solidarnost, društveni pokreti) pravi napet aspekt kvadrat) sa revolucionarnim Uranom, planetom buntom (na fiksnoj zvezdi Algol u Biku), koji upravlja Vodolijom. Zato su emocije vrlo naglašene, ljudi su podložniji povredama i nepredividivim reakcijama. Takođe, Mesec pravi trigon sa Marsom i Jupiterom u Blizancima, znakom kojim upravlja retrogradni Merkur, zbog čega bi trebalo obazrivo filtrirati informacije i sve proveravati.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst