IMAĆE ljubitelji košarke na ovim prostorima priliku da gledaju u ABA 2 ligi Adetokumba. Naravno, nisu u pitanju ni Janis, ni Tanasis, ni Kostas, već četvrti brat Aleksandros.

КАКАВ ТРАНСФЕР У АБА 2 ЛИГИ: Адетокумбо појачао Подгорицу

FOTO: Profimedia

On je pojačao Podgoricu. Ovu vest je potvrdio klub na zvaničnom sajtu i društvenim mrežama.

– Košarkaški klub Podgorica uspeo je da realizuje senzacionalan transfer i potpiše nigerijsko-grčkog košarkaša, inače član čuvene sportske porodice u kojoj su Janis i Kostas zvezde NBA lige. Aleks, koji je sa 203 centimetara, najniži od braće Adetokunbo u maju 2020. godine je diplomirao i odlučio da kroz Evropu stekne iskustvo – napisali su iz Podgorice.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Adetokumbo je u crnogorski klub došao iz Litvanije, tačnije ekipe Mažeikai, gde je na 12 utakmica imao prosek 8,3 poena.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Podgorica je ovog leta bila veoma aktivna na tržištu. Pre Aleksandrosa u tim je stiglo šest igrača, Džek Golke, Džošua Skot, Mihailo Mušikić, Pavle Đurišić, Balša Živanović i Vasilije Milović.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst