FUDBALERI Partizana igraju revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv kijevskog Dinama. Utakmicu iz Humske možete pretiti uživo na portalu „Novosti“.

ПАРТИЗАН - ДИНАМО: Црно-бели губе у Београду (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Drugo poluvreme: Partizan – Dinamo Kijev 0:1

53′ – Prekinuta je utakmica na krtako u Beogradu. Utakmicu neće moći da nastavi Djačuk koji je nezgodno pao na rame nakon duela sa Saldanjom i on je iznet sa terena. Njega je zamenio Kristjan Bilovar.

46′ – Počelo je drugo poluvreme u Humskoj!

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Prvo poluvreme: Partizan – Dinamo Kijev 0:1

45+1′ – Završen je prvi deo meča u Humskoja!

45′ – Prvo poluvreme produženo je za jedan minut.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

44′ – Zahid je izveo korner, skočio je Saldanja, ali lopta je otišla visoko preko gola Buščana.

33′ – Oprobao je udarac i Mikola Šaparenko. Ipak, njegov pokušaj sa 16 metara završio je preko gola domaćeg tima.

24′ – Treći korner izveo Partizan, ali opet nije bilo opasnosti po Buščana, pa i dalje ostaje rezultat 0:1.

20′ – Dobar napad crno-belih. Lazarević je centrirao, Kalulu je glavom šutirao, ali pored gola. Nije to baš bila dobra situacija i deluje da nije mogao bolje iz takve pozicije.

16′ – DINAMO VODI! Veliku grešku napravio je Aldo Kalulu. On je napucao loptom Leonarda Ovusua koja se odbila do Andreja Jarmolenka koji je izašao sam ispred Aleksandra Jovanovića i nije mu bilo teško da ga savlada.

16′ – Molgo je biti mnogo opasnije po Kijevljane. Kalulu je dugo vukao loptu, odlučio se potom na udarac, no bio je izblokiran.

11′ – Izveo je Partizan prvi korner, ali još jednom su igrači tima iz Ukrajine dobro reagovali i izbacili loptu iz kaznenog prostora.

6′ – Izveo je Jurčević slobodan udarac iskosa se desne strane. Ipak, odbrana Dinama je bila dobro postavljena i nije dozvolila opasnost po Buščana.

1′ – Počela je utakmica u Beogradu!

Sastavi timova:

PARTIZAN (3-4-2-1): A.Jovanović – Filipović, Mujakić, Marković – Lazarević, Zahid, Ovusu, Jurčević – Goh, Kalulu – Saldanja.

DINAMO (4-3-3): Buščan – Karavaev, Popov, Diačuk, Dubinčak – Pihaljonok, Bujalski, Šaparenko – Jarmolenko, Vanat, Volosin.

Uoči meča:

Crno-beli su u prvom meču koji je odigran u poljskom Lublinu ubedljivo poražen sa 2:6 i deluje kao nemoguća misija da „parni valjak“ to može da nadoknadi.

Takođe, izabranici Aleksandra Stanojevića neće imati podršku sa tribina pošto je klub iz Humske kažljen i stadion će biti prazan.

Ukoliko Partizan bude eliminisan u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igraće protiv švajcarskog Lugana. U slučaju da napravi veliko čudo odmeriće snage sa Rendžersom u nastaku puta ka najelitnijem takmičenju.

Podsetimo, crno-beli u dorbom raspoloženju ulaze u ovaj duel pošto su prethodnog vikenda u Superligi Srbije pobedili Jedinstvo iz Uba sa 4:0.

BONUS VIDEO: SADA JE SVE JASNO: Evo šta ruski navijači stvarno misle o Kosovu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst