Glumica Sloboda Mićalović odlučila je da ode na ljetovanje, daleko od gradske gužve, te se odlučila za Grčku, tačnije Mikonos.

Sloboda trenutno uživa u moru sa svojim bliskim ljudima, okružena prirodnim ljepotama, a na Instagramu je podijelila predivne trenutke sa svog odmora.

Atraktivna glumica provela je nekoliko opuštajućih trenutaka na obali mora, gdje je uživala čitajući knjigu, a njenom miru su dodatno doprinijeli zvuci talasa.

Inače, jedna noć u hotelu u kom je ona odsjela košta oko 700 eura.

Podsjetimo, glumica je poznata kao neko ko preferira jednostavne odjevne kombinacije, ne računajući glamurozna večernja izdanja, u kojima definitivno dominira, mada i tu ona ima svoju dozu luksuzne jednostavnosti.

A kada je dnevni izgled za plažu u pitanju, Sloboda pokazuje da je svedenost maksimlano što možete da uradite za sebe.

Njena fotografija na “Instagramu” živi je dokaz koliko stilske moći može da ima bijela lanena tunika. Sjedeći na jahti, pred zalazak sunca, Sloboda je fotografisana baš u jednoj takvoj, prozirnoj, tri-četvrt rukva.

Mokra kosa i sunčane naočare dopunile su njen morski stajling, a ženstveno pružene noge dokazale su zašto je ovaj odjevni predmet idealan da vas prikaže u najboljem plažnom izdanju.

Udobne japanke ili papuče, i, naravno, kupaći kostim po važoj mheri jedino su što vam je pored ove košulja-haljine potrebno. Sve ostalo čini more.

(Express / Telegraf)

Originalni tekst