Još jedan uzbudljiv astrološki dan je pred nama.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak: 

OVAN

LJUBAV: Zaista možete imati sreće kada je ljubav u pitanju, bilo da ste sami ili u vezi. POSAO: Moguće promene u karijeri ili promena pozicije na poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Ostvarićete nedefinisanu vezu sa nekim od prijatelja. Sve može konfuzno da se završi. POSAO: Bićete u skladu sa trendovima, što će povoljno uticati na vašu karijeru. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BLIZANCI

LJUBAV: Elokventnost će vam doneti prilike za ljubav. POSAO: Možda ćete uložiti u nešto plodonosno. Izbegavajte impulsivnost i sve će biti dobro. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Bićete privlačni, ali i pomalo nervozni ili čak agresivni. Zbog toga će vam biti teško da ostvarite harmoničnu vezu. POSAO: Mogući su problemi sa kolegama. ZDRAVLJE: Infekcije.

Foto: Shutterstock

 

LAV

LJUBAV: Moguća je velika sreća u ljubavi. POSAO: Blago poboljšanje u sferi finansija. Moguć priliv novca i uspeh u svemu u vezi sa kreativnošću. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Može se desiti da se suočite sa nekim problemima u odnosu. POSAO: Doživećete uspeh u karijeri, posebno ako radite nešto što ima veze sa filmom, fotografijom ili medijima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Bićete zadovoljni jer ćete konačno ostvariti harmoniju u odnosu. POSAO: Moguć rad u inostranstvu ili uspeh u intelektualnom radu. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ulazite u period u kome imate velike šanse da ostvarite baš onakav odnos o kakvom ste sanjali. POSAO: Dobit od partnerskog posla, pogotovo sa umetnicima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shuterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Blago povoljan dan za ljubav. Moguće je da ćete se zaljubiti u nekoga s kim radite. POSAO: Vaš kreativni naboj će biti ogroman, što je posebno dobro za umetnike. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Vrlo uzbudljiv period za ljubav. Ostvarićete kompletnu vezu, koja podrazumeva i ljubav i strast. POSAO: Moguća dobit od nekretnina. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete prilike za izlazak, gde ćete upoznati zanimljive osobe. POSAO: Bićete previše samouvereni pri špekulisanju, zbog čega se možete razočarati rezultatima. ZDRAVLJE: Prehlada.

RIBE

LJUBAV: Ostvarićete fizički kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Bićete uspešni u bavljenju sportom i u kreativnom radu u najširem smislu. ZDRAVLJE: Solidno.

Muškarci rođeni u ova 4 znaka su otrov za žene! Magnetični, ali opasni - ovo im je taktika

sledeća vest

TV

Kraj rata nije ni blizu, Rusija je na prekretnici! Proizvode 4000 dronova dnevno, a njihovi avioni i tenkovi deluju nepobedivo!

Live TV

Kraj rata nije ni blizu, Rusija je na prekretnici! Proizvode 4000 dronova dnevno, a njihovi avioni i tenkovi deluju nepobedivo!

Nastavljaju se borbe na više delova ukrajinskog fronta. Zelenski posetio Volin. U Rusiji počele planske vojne vežbe ruske ratne mornarice. Protesti u Venecueli zbog izbornih rezultata. Maduro poručio: Ilon Mask je novi neprijatelj. Izraelske snage napustile su Kan Junis. Hezbolah preuzeo odgovornost na napad Izraela. Na ove teme u emsiji „Rat uživo“ govorili su general Vinko Pandurević i novinar Dragan Vujičić. Uživo u program javio se i stručnjak za bezbednost Dževad Galijašević koji je komentarisao događaje u Ukrajini, ali i u celom svetu.

Svet koji poznajemo nepovratno nestaje! Bal satane na otvaranju OI je atak na pravoslavlje! (VIDEO)

Live TV

Svet koji poznajemo nepovratno nestaje! Bal satane na otvaranju OI je atak na pravoslavlje! (VIDEO)

Istorija čovečanstva je istorija rata, ali ovaj rat koji se danas vodi je sudbonosan za čitavo čovečanstvo. Vlada gola sila koja ne obraća pažnju ni na ugovore ni na konvencije . Satanizam se više ne krije, na plaštu demokratiije zloupotrebljavaju se i deca. Evrovizija je pokazala katastrofalno lice, a Olimpijske igre otišle su tri koraka dalje . Slika Davinčija Tajna večera na najbrutalniji način je ismejana. U poslednje vreme u svetu centrala nepogrešivo „greši“. Na ovu temu u emisiji „Otvoreni studio“ govorili su stručnjak za bezbednost Nikola Antić, Marina Galogaža iz Društva sunarodnika Rusije i pravoslavni publicista Ranko Gojković.

Postaje opasno! Erdogan preti Izraelu iza koga stoji Amerika! Glavom je uz NATO, a srcem uz Palestinu! (VIDEO) DRAMA U STUDIJU INFORMERA! Ljubomora u vezi i braku je odraz ljubavi i strasti?! (VIDEO) Otvorena

Originalni tekst