DAMIR Mikec i Zorana Arunović doneli su zlatnu medalju Srbiji, a nakon podviga srpski strelac bio je emotivan.

МОРАМ ДА ВИДИМ ДА ЛИ ЈЕ ОВО СТВАРНО Дамир Микец: Жао ми је што се стрељаштво гледа само у овим приликама

Foto: Tanjug AP

Vidno je da je nakon duela Damir Mikec još uvek bio pod velikim utiskom. 

– Moram da sumiram utiske i vidim da je sve ovo stvarno. Jako je velika stvar, popeti se nakon Tokija stepenik više. Presrećan sam, malo sam psihički pao posle mog finala i dobrog polufinala. Federacija nam je malo neorganizovana pa nam menjaju pravila par meseci pred Olimpijske igre. Finale je bilo sutradan, krivo mi je bilo što se nisam bolje pripremio. Verujem u Zozu i ona je u mene, osvojili smo svašta u ovo je više nego zasluženo. Evropske, svetske, mediteranske medalje… Kompletirali smo i naše karijere s ovom medaljom. Svima je san, na meni je da pretvorim to u javu. Imali smo osećaj “kad pre”. Nema kukanja, stisli smo zube i radili naporno, živimo blizu pa smo se dobro spremili. Sada odmor, ceo avgust i septembar.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Istakao je da nije razmišljao o medalji pred finale. 

– Nismo došli po medalju, jesmo, ali ne razmišljamo tako. Na zadatku smo. Kad sportista kaže da nije svestan, znači da nije izašao iz priče. Sećam se kad me je u Tokiju puklo, kad sam otišao u selo i njih 50 kolega sa trenerima. Vikali su i navijali, emocije su me obuzele tada, ali ih je bilo i na liniji. Žao nam je što se streljaštvo gleda samo u ovim prilikama.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

BONUS VIDEO: MLADIĆ IZ BEOGRADA SVUDA UZ SRBIJU: Filip sa urnebesnom majicom pruža podršku “orlovima“ i u Lilu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst