PREVRNUO SE VOZ SA 1.000 PUTNIKA: Teška železnička nesreća kod Volgograda (VIDEO)

13:06 PREVRNUO SE VOZ SA 1.000 PUTNIKA: Teška železnička nesreća kod Volgograda (VIDEO)

U ŽELEZNIČKOJ nesreći koja se dogodila danas kod Volgograda, u Rusiji, kada se voz sudario sa kamionom i izleteo iz šina, povređeno je, prema preliminarnim informacijama, 100 ljudi, prenosi list Izvestija pozivajući se na Telegram kanal 112.

PRENOS, ĐOKOVIĆ - NADAL: Neviđen spektakl na Olimpijskim igrama!

12:00 PRENOS, ĐOKOVIĆ – NADAL: Neviđen spektakl na Olimpijskim igrama!

Novak Đoković i Rafael Nadal igraju u drugom kolu Olimpijskih igara „Pariz 2024“, a prenos tog meča možete uživo da pratite na portalu „Novosti“.

LAZAR KOSTIĆ (18) PIŠE ISTORIJU SRPSKOG SPORTA: Srebro na šampionatu Evrope u bilijaru

13:04 LAZAR KOSTIĆ (18) PIŠE ISTORIJU SRPSKOG SPORTA: Srebro na šampionatu Evrope u bilijaru

Užičanin Lazar Kostić (18) nastavlja da piše istoriju užičkog i srpskog sporta: mladi Era je u Sloveniji osvojio srebrnu medalju na upravo završenom Evropskom juniorskom prvenstvu u bilijaru, u disciplini „desetka“.

SVET BI ZAĆUTAO BEZ RUSKE KNJIŽEVNOSTI: Profesor Marina Šaponjić niže priznanja u svetu i stvara državne šampione

13:03 SVET BI ZAĆUTAO BEZ RUSKE KNJIŽEVNOSTI: Profesor Marina Šaponjić niže priznanja u svetu i stvara državne šampione

PROFESOR Marina Šaponjić iz Nove Varoši predaje ruski jezik gotovo četvrt veka, a punih 15 godina aktivno promoviše jezik na kome su pisali Puškin, Dostojevski, Ahmatova, Jesenjin… Dobitnica je prestižne „Puškinove nagrade“ koju joj je za najbolji esej 2019. dodelila „Moskovska gazeta“, kao i specijalne zahvalnice Slavističkog društva. A, Institut za međunarodnu saradnju i razvoj u Moskvi uvrstio ju je među 20 najboljih profesora ruskog jezika i književnosti van govornog područja Ruske Federacije. Uz to ove godine su četiri njene učenice postali državni šampioni na školskim takmičenjima iz ovog predmeta.

Najnovije vesti

VIDIMO SE MI OPET! Američki tim snova pobedio Srbiju na Olimpijskim igrama

19:08 VIDIMO SE MI OPET! Američki „tim snova“ pobedio Srbiju na Olimpijskim igrama

Košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je od američkog „tima snova“ u 1. kolu turnira na Olimpijskim igrama „Pariz 2024“, a konačan rezultat 84:110 baš i ne otkriva koliko su se i kako u većem delu meča borili „orlovi“ protiv najvećeg favorita za zlatnu medalju.

SKANDAL U GRUPI U KOJOJ SU SRBIJA I TIM SNOVA: Organizatori pustili himnu koju nikako nisu smeli da puste, navijači pobesneli!

12:08 SKANDAL U GRUPI U KOJOJ SU SRBIJA I „TIM SNOVA“: Organizatori pustili „himnu koju nikako nisu smeli da puste“, navijači pobesneli!

Košarkaška reprezentacija Srbije igra sa Amerikancima derbi meč prvog kola na Olimpijskim igrama u Parizu, a pred taj susret, u istoj grupi, po rasporedu je prethodila utakmica Južni Sudan – Portoriko. A ona je počela uz skandal.

NOVAK NIJE HTEO DA PREĆUTI! Đoković otkrio kako se tačno osećao kada je video da Rafael Nadal nosi olimpijsku baklju na otvaranju Igara

07:00 NOVAK NIJE HTEO DA PREĆUTI! Đoković otkrio kako se tačno osećao kada je video da Rafael Nadal nosi olimpijsku baklju na otvaranju Igara

Novak Đoković i Metju Ebden sastali su se u meču prvog kola na Olimpijskim igrama „Pariz 2024“, a nedugo zatim Nole se susreo sa pomalo škakljivim pitanje.

Najnovije vesti

Originalni tekst